Sanırım bu hafta ki bültende dgzte yok. Hareketler bunu gösteriyor....
Printable View
Sanırım bu hafta ki bültende dgzte yok. Hareketler bunu gösteriyor....
Olabilir tabi ki.
Bugün yada yarın 19:00 gibi cikar
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burdan gelecek çağru fiyatı hur gz yi nasıl etkiler sizce onun da beklentisi malum aynı ?
Evet bülten çıkmış tahmin ettiğimiz gibi dgzte ile ilgili bir durum yok.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki salı veya perşembe %99 gibi... Son düzlüğe girdik...
Hadi hayırlısı.
Gerçi çağrıya vermeye kıyabilir miyim, emin değilim.
Birkaç gündür, 5.98- 6.00 gibi fiyatlara 300-400.000 lot civarı satış koyuyor babalar...
Satmak istese bu denli satış neden koysunki... Baskılayıp baskılayıp almaya çalışıyorlar, ama nafile... Robot hariç satan yok gibi...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
aslında habertürk gazete çıkarmıyacak pasta
Sabah hürriyet posta gaztesine kaldı...
Philipcapital daki yatırımcı bi garip yaaa... Geçmiş olsun... Satış fiyatı açıklanmadan önceki birkaç günde 250 bin lotunu 3.80 lerden eritmişti. Malsız kalınca tavanlara saldırıyordu, diğerleri gibi...Şimdi de tuttu tuttu, dayanamadı, Çağrı fiyatının açıklanma ihtimali en yüksek hafta öncesi malını sattı... Gene dizini dövecek....6.18-6.20 leri görünce, inşallah...
Hürriyet ve Posta varken, Fotomaç varken ve artık hükümeti destekleyecekken, kıytırık havuz medyasına gerek kaldı mı, ihtiyaç var
mı?
Bence yok... işte bunu ilk Ciner gördü, kol kesti, fırsat bu fırsat zaten zarar üstüne zarar yazan Habertürk den bedava vazgeçti, kurtuldu...
Muhtemelen diğerleri sırada...
Çünkü eskiden Kamu reklamları, ilanlar, Ak Partiye yağ çekmek isteyen holdingler, şirketler mecburen bu gazetelere gidiyordu, eee şimdi pastanın çoğu sektör lideri Posta, Fotomaç ve Hürriyete gidecek... Tiraj onlarda, okuyucu kalitesi onlarda...Ben de reklam verecek olsam bunlara veririm...
Yani demem oki, Çağrı olayı bir yere kadar önemli, bize garanti fırsat sundu....Temettüde üzerine kaymak oldu.... Ammaaa asıl fırsat önümüzdeki dönemde kazançları, kazanımları olur, inşallah...
Bir yıl sonra kıytırık rakipleri hatırlar mıyız ki... Daha ilk ayda birinden kurtulduk...Darası, Sabahın, Yeni Şafakın falan başına...
Uzun vadeli düşününce....Şu geçmiş dönemde bile sektörün yıllardır TEK KAR EDEN GAZETE GRUBU, yıllardır borsanın EN ÇOK TEMETTÜ VERENİ olan DGZTE, bu anlamda gelecekte ne karlar eder, acaba... Ulan koskoca Hürriyeti bile yeri geldi finanse etti, Dgzte... Arsasını aldı, Öncü Girişime para aktardı... Hürriyete parayı rahat aktarsın diye, kıvrandı birleştirmek için...
Yani ben dahil çoğumuz, kitlendik 6.02-6.20 garanti Çağrıya... Dgzte yi bu açılardan hiç değerlendirmedik...
Habertürk ün kapanması dankkkk ettirdi beni....Yukarda yazdığım bu hususları tartışalım , değerli DGZTE ORTAKLARım...
Geriye doğru 100 sayfayı incelesek Çağrıda Çağrı...
İnşallah önümüzdeki hafta bu da biter, son viraja girdik gibime geliyor... Eeee bu konu hallolunca, bitince, ne yapcaz...İşte geleceği daha iyi inceleyeceğiz....
Benim gibi aylardır DGZTE taşıyan ortaklar, Bist in düşüşünü kazasız belasız atlattık, çok şükür DGZTE sayesinde.... Allah'a şükür karda ettik...Temettüsünüde aldık..Önümüzde Çağrı veee bilahare sektörün kesinleşmiş 1 Numarası... Adıda Demirören....
Grup artık adını verdi... Bir yerde namusunu...Demirören adını taşıyan halka açık ilk ve tek şirket...
Demirören önümüzdeki dönemin EN PARLAK MAJÖR GRUBU olacaktır, bence... Ülker, Şahank şu bu hikaye, bu anlamda... Uçağımızda oldu, maşallah...
Çarşı'yı hatırlıyor musunuz? 1 li fiyatlarda sürünüyordu... Grup adını verince BOYNER olarak, demiştim ki, ailelerinin namusu, bu Boyner uçar gider...Bir daha o eski zibil fiyatları görmedi, uçup gitti... Altınyıldız ı da ham etti... Kimbilir DGZTE de Hürgz yi... SPK Doğanlara izin vermemişti, şimdi verir mi, vermez mi?
Değerli ortaklar, zaten piyasada kalmış üç beş lot...İyi Çağrı Fiyatı gelirse bakarız, fiyat üzerine çıkarsa ne alaaa...Çıkmazsa çağrıya verilen lota bakarız... Piyasadaki miktar iyice azalırsa, Bossa vari zıplamalar ihtimallerini de değerlendiririz, inşallah...
DGZTE seni çok sevdim, yawww... BİST'in %20-25 düşüşünden korudun, bir bu kadarda kazandırdın...Allah razı olsun...
Yukardaki hususlar nedeniyle, uzun yıllar birlikte olcaz gibi...
Asla yatırım tavsiyesi değildir... Uzun zamandır taşıdığım ve aşık olduğum için yanılıyor olabilirim...Sadece mevcut ortaklarla sohbettir.