dostum guzel bır ornek dılkece olusturmalıyız, bellıkı sen guzel yazan bır arkadassın. cımere ve spk ya olusturacagımz guzel bır metın yazabılırmsın. dırek kopyalayıp yapıstıralım
Printable View
bu o.c ile uğraşmaktan yoruldum mkkk. Sinirlenecem . Zaten sinirlendim. Spk sınında kurumununda.... Böyle bir hukuk olur mu ya.. Mllet çalışmadan başkalarının cebindeki paRayı alarak zengin oluyor..
ALAYINIZIN TOPUNUZUN MKKK. HIRSIZLARR...
SE NİN İŞ ADAMLIĞININ MKKKK. ADAM DİYE DOLAŞIYORSUNUZ...
artık sesımızı duyurmalıyız, yeter artık.. spk ve cımere elle tutulu bır itiraz dılkecesı yazmalıyız, bu dılkecede. sermaye payımızın azlamasını ıstemdıgımız, gulerın sermaye artımına bu yuzden katıldıgımız, bu sırket kar elde etmesıne ragmen ne temettu, ne hısse fıatının artmadıgını, uzerıne bızden para alındıgını ve son olarakda payımızı dusurmeye calıstıgını yazalım.. her platformda bunları yazalım
Ulan bir grubun 3 tane enerji şirketi halka arz edilirmi.. Bu spk iyice zıbanadan çıktı..
BUNDA CİVCİV VAR DİYOR. SATTIKTAN SONRA SONRA CİVCİVİ SATIYOR. SONRA CİVCİVİN CİVCİVİNİ SATIYO..
Memelkette neyle mücadele edeceğimizi şaşırdık artık.
Hayek, senden rıcamız bu durumu anlatan guzel bır dılkece ornegı hazırlamısın yada bu işi bılen arkadaşlar. bu sermaye artımı sonrası olusacak sermaye dagılımına ıtıraz ettıgımızı, kabul etmedıgımızı. hatta gulerın sermaye artırımına bu sebepten katıldıgımızı, aksı halde kar elde eden sırketler ıcın neden bızlerden para alındıgını. buna ragmen şirketler kar elde ederken bızden para toplandıgını , temettu verılmedıgını, ve bırde bunun uzerıne sermaye payımızıd dusurdugunu, bunu onaylamadıgımızı, artışa bızıde esit sevıyede ortak etmesı gerektıgını bıldıren bır dılekce...
spk ya yazılacak ıtırazda neler olmalı ? kurucu ortak olmamalı ve bedellideki taahhütler verildi. Bu taahhütler iyi niyete ve hakaniyete aykırı şekilde uygulanmadı vs..
Ayrıca diğer yatırımcıların rüçhan haklarının kısıtlanmasını gerekli kılacak makul bir gerekçe yok...hakaniyete aykırıı