bak ne güzel vesbe nin 2000 yılından beri temettü listesini yayınlamışsın bir de vestl yayınlarsan vestl hakkındaki bakışımız netleşecek
Printable View
emekli2 kardeşim tamam anladık Vestl'den eskiden bir kazık yemişsin.
Bunu ben demiyorum sen kendin ifadenle söylüyorsun.
Vestl de tamam senin deyiminle hilebaz güvenilmez zarar eden ve "iştirakleri bir sabah uyandığımızda buhar olabilecek" bir şirket.
Neden bu sayfadasın?
Madem şirkete güvenmiyorsun neden bu şirkete yatırım yaptın?
Madem bu şirkete yatırım yaptın neden şirketi kötülüyorsun?
Aklımda deli sorular...
Ama ben kendi adıma söyleyeyim bilançoyu görmeden isterse 50TL olsun bir lot satmam.
25 TL olursa da yine alırım.
Evet vestel gibi bir hisse , temettü geleneği olmamasına karşın 20 senede bir bile olsa bu kadar yüksek oranda temettü verecekse bir sonraki 20 yılı beklemek yerine bundan bu sene faydalanmak isterim. Tabi temettü vesbe gibi rutine girmiş olsa çok daha iyi olur.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dile kolay tam 20 yıl geçti.. 20 yıl önceyi sanki dün gibi anlatıyorsun.. 2000 yılında türkiyenin yıllık ihracatı 27 milyar dolardı.
2021 yılı mart ayı(sadece bir ay) 19 milyar dolar oldu. vestelde ihracat ağırlıklı şirket olduğu için bu rakkamları verdim.
onlarca yeni ülke pazarı bulundu.. türkiye ve dünya ekonomisinde inanılmaz gelişmeler ve hızlanmalar oldu( konumuz ekonomi)
Uzun süreli vesbelerimin yanına Vestel almak da nasip oldu, vesbe den güzel kar ediyorum,Vestel de direksiyon uzun süreli yukarı görünüyor,hoş zoren de var bende ikisinden aldığımı orada kaybedecek gibiyim ya kısmet diyelim gün gelir onlar da değerine kavuşur :)
olumlu işaret..
işlem miktarı azalıyor
kısa vadeli dibe yakın seviyeler..
https://hizliresim.com/h0KU7d
Ben düşüşlere rağmen gayet rahatım.
Üstelik düşmesi işime de geliyor.
Adamlar resmen bizi ucuza mal sahibi yapmak için didiniyor.
30TL gelse de tekrar mallansak.
Ha gelir gelmez orasını bilemem ama ben buralardan hisse satacak kadar enayi değilim.
Kendi aralarında paslaşarak hisseyi baskıladıkları o kadar belli ki.
Hele o şeker ve info yok mu çok acemiler çooook.
YTD...