Hocam kiler fk baya düşük esas faaliyet karı da çok iyi gelmişti. Geçen kileri stopladınıZ mı hareket için 2. 70 geçmesi mi gerekiyor. Grafiği bozuldu mu.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam kiler fk baya düşük esas faaliyet karı da çok iyi gelmişti. Geçen kileri stopladınıZ mı hareket için 2. 70 geçmesi mi gerekiyor. Grafiği bozuldu mu.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikte bozulma yok. Ben bir iki trade yaptim.
2.61 62 nin alti olmaz diye dusunuyorum. Buralarda bor kac gun yataydan sonra kafayi yukari cevirebilir.
2.60 kirilmadigi surece teknik olarak 3 hedefi hep gundemde.
Ustad. Ortalama koyman lazim gecende demistim sana.
Olusumlari zorlama olarak flamalara benzetiriz bunu bende cok yaparim.
Kagidin gecmisine bakmak lazim. Bu tarz olusumlarda ne yapmis.
Olusum guzel ama bu net flamadir diyemeyiz.
Ama tuzak hareketleti dediginiz gibi traslayabiliriz.
Tesekkur ederim Sacro Hocam,
Siz kafaya taktiniz, zorla bana para kazandiracaksiniz. Ama genclerin de onunu acmak laizm be hocam. Daha ev, araba alacaklar var aramizda, cocuk okutacaklar var. Benim tek derdim, ufaktan bir arazim olsun, icinde tavuk, horoz, 3-5 kuzu yetistireyim. Arada semaver cayi yapayim kafam estikce. Fazla para bizi bozar, boyle iyi, ama eksik olmayin. Cok tesekkur ederim ince dusunceniz icin.....
Birisinin duasiydi sanirim, internette gormus olabilirim: "Allahim, cok paranin beni bozup bozmayacagini gorebilmem icin bana bir firsat ver" diyordu.
Para ile imtihan olmak zordur bu arada. Isin latifesini yapiyoruz ama, cok parasi olan dostlardan gordum; hakikaten de kolay is degilmis...
Hayirli ve bereketli, bol mehterli, aksiyonlu iki seans diliyorum sizlere. Bana da hayirli uykular....
Kalin saglicakla,
free
S
K
Y
:kahkah: :kahkah::kahkah::kahkah:
Gecen gun bir arkadas dikkat cekmisti, vanacilar krali bir sirket; BURVA. Birkac gundur ufaktan takibimde, hacim de artti sanki. Asagi yukari su anda eleme yapiyorlar. Yeterince elediklerinde mehteri verebilirler.
Tavsiye degil, sadece isi bilen arkadaslar belki teknik paylasim yapabilirler. Yoksa kel melhem bulsa... :oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Vesselam,
free
S
K
Y
Sacro hocam Asuzu ya bir bakabilir misiniz , Haftalıkta Flama diyen var golden cross diyen var , koptu gidecek diyen var , bu kağıt bebek yürümeye başladı koşacak artık diyen var , sizde stochkhom sendromu var diyenler var , bide sen bişiler de de aşkımız baki kalsın zuzu ile :)
[QUOTE=yakkir;475419]Tekrar değerlendirelimmi,Bugün Hacimde fena değil gibi 6.83-6.87 arası yataydaydı epeydir
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.