Ben bugüne kadar hep kazanana oynadım. Son 25 sene de.
Oyum iktidar yapıyor...
Bi de malatyalılar bu işte iyidir..
Onlarda iyi koku alırlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben bugüne kadar hep kazanana oynadım. Son 25 sene de.
Oyum iktidar yapıyor...
Bi de malatyalılar bu işte iyidir..
Onlarda iyi koku alırlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ASELS,THYAO,PTKIM,KOZAL... yandaşsporun bize gazladıkları kağıtlar..
ismail aslanözyar 80 TL den alınır dedi, THYAO için..bekleyelim
Çukurova ve kepez geri gelir bence borsaya. Ben de yok ama x30 için ilginç şeyler olabilir.
Bim filan çıkartılır bence.
Tavana bir kademe kalan KCHOL %7.75 primli kapattı, Spotta açığa satış olmadığından günlükçüler sadece alım yaptılar, gün sonuna doğruda sattılar, Açık yapabilselerdi %2-3 primden sonra alım yerine açık yapmaya başlayacaklardı, Tahta yapıcının ve açıkcının pozisyon kapama panik alımlarıyla tavan olacaktı, KCHOL diğer grup şirketlerini ve YKBNK ı olumlu etkileyecekti, YKBNK da diğer bankaları olumlu etkileyecekti, dolayısıyla bu durum sinerji oluşturacak, bütün piyasayı pozitif etkileyecekti, ama gene ne yaşandı: günlükçü satışı ve kötü kapanış!
Para babalarının anketlerinde Kılıçdaroğlu %60 alacak olsa borsa bunu tavan ile kutlardı. Geçtim %60'ı %55 bile alsa tavanlardı. Bence ilk turda bitmez, İnce ve Oğan'ın % 6 civarı tahmin ettiğim seçmeni cumhurbaşkanını belirler. Kılıçdaroğlu'nun %49'a 51 galibiyeti gürültüsüz bitmez, Erdoğan'a %50+1 yeterken Kılıçdaroğlu minimum 53'e 47 kazanmalı. CHP'nin sandıklara, mühürlere, pusulalara sahip çıkamadığı geçmiş seçimleri düşününce sahada kazandığını masada kaybetmesi muhtemeldir.