Sokm bundan daha iyi 810 dan aldım 838 kapattı
510 u kirmasa bari...
Printable View
Sokm bundan daha iyi 810 dan aldım 838 kapattı
510 u kirmasa bari...
Bugün endeks toparlar. Bizim yüzde 3 düşer. Her zamanki gibi. Düşünlerde en önde düşer, yükselişlerde yine düşer. Büyüksün m.ülker. Borsa, kim kime korsa. Söyleyen doğru söylemiş. M.ülker bize iyi koydu.
dayak atıyolar bayıltıyolar hisseyi , ayıltıyolar 1 kuruş yükseltip sonra bi daha dayak atıp bayıltıyolar ..
arz edildiğinden bu yana 17 dolardan 1,5 dolar seviyelerine geldi ya la dünyanın en tırt yatırımlarında ilk 3 e girebilir..
Kafa gidip geliyor, çok kararsız kaldığım nadir durumlardan biri..
Bu kadar çöp fiyatına gelmiş pd/dd 1 lere, f/k ları 3-4 bir çok daha iyi şirket varken burada kalmak mantıklı mı diye düşünüyorum 2 gündür...
Burda kayıp varsa, hepsinde var... Dönüşte daha hızlı tepki verecek hisse varsa, ne diye bu öküz de ısrar edeyim... Bunun babası bile %4 artıda bugün, bunda tırt yok..
Ben biraz inatciyim arkadaslar,bu inadi yuzunden çok faz zarar gordum..ozellikle bu hissede ama satmiycam,almayacagim da dursun bakalim nereye kadar...insallah ihtiyacim olacak bir durum olmaz satmak zorunda kalmam...batiracaklarsa da batirsinlar artik Rahat edelim hepimiz...