Bılanco iyi geldi 9 aylıkta da bocaladı sonra olan oldu aynı performans ı sergılenesını bekliyorum
yatırım tavsiyesi degıldır
Printable View
Bılanco iyi geldi 9 aylıkta da bocaladı sonra olan oldu aynı performans ı sergılenesını bekliyorum
yatırım tavsiyesi degıldır
Güzel bir ay sonu kapanışı olsun inşallah
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasa dediğimiz oluşumda Erbosan denen borucu şirket daha ne istiyor? En son bilanço da gönüllere su serptiğine göre geriye ne kalmış olabilir? Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum, olsa olsa tescilli Kayseri mantısı adı altında piyasada soyalı hamur büzmesi ne kadar çoksa, Erbosan’ın hak ettiği seviyelerin başlangıcı olacak 3 lü rakamlara gidişin olmaması için çaba sarfeden boyalı eşek tüccarları da çok. Bu ne menem çekirdek çıtlatmaktır sn Eblek ? Nakış işler gibi boruları döşemek varken bu uyuşukluk niye ? Ytd
Daha önce 18 ortalama ile girip 48'de çıktığım, daha sonra 54 ortalama ile girip bugün de 70.7 ile çıktığım gözümün nur'u bist'in en sevdiğim hissesi.
200 günlük hareketli ortalamanın altına sarkması ve beklentilerin/haberlerin azalması sebebiyle çıktım. Temeli hala mükemmel bir hisse. Yukarı giderse de bugüne kadar kazandırdıklarından dolayı asla üzülmeyeceğim süper şirket :ok:
Belki yakında yeniden kavuşuruz kim bilir :wave:
( Bist'te daralan bir üçgen mevcut. 1572 yukarı veya 1550'leri aşağı artık hangi yöne kırarsa ona göre pozisyon alacağım )
speğin son şakaları bunlar yine
itinayla satılan mallar alınır bugünde 69-70 arası 3 k alındı
satmayı bırak almak için fırsat veriyor kendi adıma
efe kuzeyin paylaştığı dip notta zaten açıkca yazmış
yurtiçi ve yurtdışı talepe yetişebilmek karşılayabilmek için tedbirlerimizi aldık diye
ilk çeyrek bilançoda çok iyi gelecek belli yakında ges haberi düşer zaten