Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ciddi ciddi 5.50 bekleyenler çıktı ortaya, olabilirmi olur yani. 5.71'i görünce mi 5.50 cıktı ortaya üstadım :) 5.63 görüncede 5.90 görenler çıkıyor ortaya bunlarda onlar gibi bence :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ciddi ciddi 5.50 bekleyenler çıktı ortaya, olabilirmi olur yani. Bakin ben ne dedim ustte ustadim 5.70 i saglam kirsin 5.50 enaz Enaz diyorum Cunku 5.50 den kademeli girmeye baslarim kimse tutamaz 😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by admustafa 5.71'i görünce mi 5.50 cıktı ortaya üstadım :) 5.63 görüncede 5.90 görenler çıkıyor ortaya bunlarda onlar gibi bence :) Hayır yeni değil, 1 hafta önce bir ekonomi programında konuşmacı olan yatırm şirketi uzmanı bahsetmişti 5.50'den.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hayır yeni değil, 1 hafta önce bir ekonomi programında konuşmacı olan yatırm şirketi uzmanı bahsetmişti 5.50'den. Cafeye gelin Iddia basladi 😉
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar konusunda uzanimdir Eskilere sorabilirsiniz Hep zarar ettim 😀😀😀😀 Sizde zarar etmeyin kimse de zarar etmesin üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Sizde zarar etmeyin kimse de zarar etmesin üstadım :) Mestafaaaaaaa cildirtma daaaa Cafeye bak
Alıntı: Originally Posted by Webster Bakin ben ne dedim ustte ustadim 5.70 i saglam kirsin 5.50 enaz Enaz diyorum Cunku 5.50 den kademeli girmeye baslarim kimse tutamaz yani bunun anlamı ne :kmk: :kahkah: kafeye gel
Çin imalat verileri beklenti üzerinde açıklanmış. Asya borsaları yeşil