bugün bir kaç oran:
Ing %4
Odea %4
Burgan %3.90
Fiba 3.75%
Vakıf 3.40%
Printable View
bugün bir kaç oran:
Ing %4
Odea %4
Burgan %3.90
Fiba 3.75%
Vakıf 3.40%
Enpara 13.5 yapmış 6 aya 100000 tl üzeri
Maliyetinize göre değişir tabi ki ama malum zevat alın alın nerden bulursanız alın 4 olacak 4,80 olacak diyorlardı hergün burada. 7 lafı bile geçti. Benim asıl lafım o tiplere. Şimdi sinsice bekliyorlar dolar başını kaldırsın da gene foruma gelelim diye :) Hergün crash crash crash diye bağırmak demek nerden alırsanız alın doları çok güzel olur demektir.
Diğer bir nokta da şu ki dolarcıların maliyeti hergün artıyor mevduat kaybı nedeniyle.
2 yıl buralarda kalıverse dolar doları ucuza aldığını düşünenlerin bile ağladığına şahit olabiliriz.
2013 sonrası zarar etti mevduatçı diyorsunuz bunu doğru kabul etsek bile peki dolarcılar 2002-2012 arasında ne kadar kaybetti?
Ben sonuna kadar siyaset yapıp sanki ekonomik analiz yapıyormuş gibi yapanlara kılım.
Bugün crash diyenler doların diplerde olduğu dönemlerde ekonomimiz şaha kalktı çok iyi durumdayız diyorlar mıydı mesele bu. Tabi ki demiyorlardı. Çünkü hiçbir şey umurlarında değil yeterki kendi siyasi fikirleri kabul edilsin.
Ülkenin İFLASI dört gözle beklerken crash kelimesini diyen MALUM ŞAHISLARA SESLENİYORUM.
(Dudu bey, sen hariç.)
Hatırlarsanız işte bu forumda o malum şahıs ile bayağı kavga ettim, bu sebeple 2 gün tatile yollandım.
Malum şahıs NEREDESİN !!!
İzmir bulunan Gayrimenkul sattığı gibi Dolara çeviren malum Şahıs NEREDESİN !!!
Malum şahıs; bunu ölene kadar unutma: Karanlık ideolojin bu Ülkede hiç bir zaman iktidar olmayacak; o senin savunduğun karanlık ideolojin, 1991 Yılında YOK OLDU. Sosyal Adalet diye halkın Kanını çeken ideolojin 1991 Yılında SSCB dağılması ile YOK OLDU.
Saygılarımı sunarım.
Forumu kirlettiğim için özür dilerim.
Bu arada Enpara 100 bin üzere 32 günlüğe %12.75 veriyor.
Dudu amca hissecidir. Dolari sevmez.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abla totem yapiyorum desem kizarsin.[emoji12] Soyle ilk once 5Tl olacak sonra bir sifir atacaz Tl'den 50 kurus olacak. Ama abla sen istersen 2 sifir atariz dolar 5 kurus olur.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.