Printable View
FMIZP... hala ondamısın Dudu?
Alıntı: Originally Posted by uzunvade87 Geçmiş olsun.Mutlaka iyi bir dr u aylık kontrollerinizi takip ettirin. Bir de diyetisyen sağlam bulmalısın abi. Gecmişler olsun tekrardan. Sorunu cevapladım, özeline bakabilirsin
Alıntı: Originally Posted by gürselbb FMIZP... hala ondamısın Dudu? Soruyu anlamadim. Ben hic FMIZP almadim bugune kadar.
Alıntı: Originally Posted by Dudu Soruyu anlamadim. Ben hic FMIZP almadim bugune kadar. sayfasında gördüm seni.. hissedesin ki formunda yazıyorsun diye düşündüm.. yanlış mı hatırlıyorum?
Her ay %4.5 eriyen 1.000 lotluk Froto portföyümüzden bu ay da 45 lotu enflasyona hediye ettik. Ben yiyemedim sen ye.
Alıntı: Originally Posted by gürselbb sayfasında gördüm seni.. hissedesin ki formunda yazıyorsun diye düşündüm.. yanlış mı hatırlıyorum? Sayfasina giirmedim. Girmis olmak almis olmak da degildir ayrica. Bundan sonra offline veya incognito girerim :)
Alıntı: Originally Posted by Oralet_Osman Her ay %4.5 eriyen 1.000 lotluk Froto portföyümüzden bu ay da 45 lotu enflasyona hediye ettik. Ben yiyemedim sen ye. 40 yaşına kadar kuzuyu, 40 tan sonra kuzunun yediğini yiyeceksin dermiş atalarımız
Alıntı: Originally Posted by human01 Sorunu cevapladım, özeline bakabilirsin Teşekkür ederim.