Mevcut kur ile ana ortaklığa 10 milyon artı yazar. Vergi 32A dan geliyor. Dipnot 35
Printable View
Mevcut kur ile ana ortaklığa 10 milyon artı yazar. Vergi 32A dan geliyor. Dipnot 35
Önceki dönemdeki stokların yüksek kurla, yüksek maliyetli olduğunu unutma. Ayrıca satışlarının bir kısmı iç piyasaya dövizle. Bu nedenle ciro ve faaliyet karı daha düşük gelecektir.
Borcu fazla olduğu için piyasa faizlerinden etkileniyor ve finansal gideri yüksek. Finansal gelir/gideri sadece kur farkı diye düşünme.
30.06 usd kur 4.56
30.09 usd kur 6
Degisim %32
Finansal gider -18 den -56 olmus.
Kur %10 artis azalisa 5.3 milyon kur etkisi
Gerisi faiz oynakligindansa ve bu kura 6 milyon kar yazacaksa vah ki ne vah. Ben böyle olacağını düşünmüyorum ama yorumunuza saygı duyuyorum. Belki ben birseyleri iyi goremiyorum.
32A vergi indirimi tahminimce bitekse alinan yeni makinanin uretime baslamasi sonucunda olustu. Ust siniri vs hesaplamasini bilmiyorum ama son ceyrek bu tutarda artabilir. Yani cakma bilanco hareketi gibi durmuyor. Bu arada yazdiklarim kendi gorebildiklerimdir kesinlikle yatirim tavsiyesi olamaz.
Kur dusuyor hisse yukselicegine dusuyor. 20 milyon degil 100 milyon kar getirse fiyata yansir mi? Burda yazip cizmeye gerekte yok kalanlara bol kazanclar.
Sen say yerinde 45 liradan aldığım 1000 lotluk baba sana yakalayınca 100 bin daha yapacak.. Uyuz hisse
İşte bilici böyle çöp bir hissedir, daha para kaz*****nı görmedim. Hep ucuzdur ve ucuz kalacaktır ilelebet.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.