Ziraat 24.300 lot satış
İş ve garanti 27.000 lot alış yapmış...
İş yatırım son 3 ayda yaklaşık 160.000 lot mal topladı...daha aşağıdan vermez umarım iş yatırım aldıklarını....umarım herkes kazanır...ytd
Printable View
Ziraat 24.300 lot satış
İş ve garanti 27.000 lot alış yapmış...
İş yatırım son 3 ayda yaklaşık 160.000 lot mal topladı...daha aşağıdan vermez umarım iş yatırım aldıklarını....umarım herkes kazanır...ytd
Tşk pasta varmı atabilirmisiniz
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün 100/4-5 Düşürülürmü kardeşim resmen soygunculuk bu adam tam bir şeref yoksunu....
Sayın acemşah, düşüşler bu hafta da devam edecek mi? Hissede beklenti bitti mi ? bi analiz yaparsanız seviniriz zira umudumuz azalıp zararımız çoğalıyor
Bilancoya dikkatli bakanlarin almasi ve bu sayede 20 uzerine atmasi lazimdi..
lakin kimsenin dikkatli baktigini bakacagini sanmiyorum.
piyasadaki olumsuz hava derimodda panik satislarina dondu...
ama iste az yesil bir piyasasa 13 uzerine atacagini dusunuyorum..
bilancoya gizli dusen haber kap'a vs aleni duserse 20 uzerini gorur...
herkese bol kazanclar diliyorum..
Not( bilancodaki gizli haberi lutfen sormayin. yazmayacagim. )
EVET BİLANCOYA DİKKATLİ BAKMAK GEREKİYOR,,,
SATIŞ KADEMELERİ NEDEN DOLUYOR DİYORUZ,,,
KALIN BİR KOL DAHA AÇMIŞLAR,,,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/664781
---------------------------
9 AYLIK BİLANÇODA NIYESE GÖRÜNMEYEN DETAYI GÖSTERİLMEYEN,,, 9 AYLIKTA NEDEN YOK ACABA,,,
NOT 6 - FİNANSAL BORÇLAR (Devamı)
Şirket 30 Mayıs 2017 tarihinde Odeabank A.Ş. ile imzaladığı genel kredi sözleşmesi çerçevesinde
20.000.000 TL tutarında %17,50 faiz oranlı, 1 yıl anapara ödemesiz 5 yıl vadeli kredi kullanmıştır.
Kullanılan bu kredi karşılığında Şirket ortaklarından Ümit Zaim ve ilişkili taraf Derimod Pazarlama
müteselsil kefil olarak 20.000.000 TL tutarında kefil olmuştur
(*) 31 Aralık 2017 itibarıyla Şirket’in Derimod Pazarlama’nın kullanmış olduğu krediler için 42.000.000 TL
tutarında kefalet vermiştir.
PAZARLAMANIN kullandığı kredilerede kefalet vermiş. bu ne bitmez kredi kullanımıdır,,,
ne kadar kredi kullanmaya meraklılar,,,, faiz de faiz,,, bu işin sonu nereye,,,