Brüt takas bitmediği halde dün ve bugün ciddi hareket ve hacim var. Demek ki sorun brüt takasda değil. O halde bu hareketi yapan veya yaptıranların amacı ne? Brüt takas kalkınca ne yapacaklar?
Printable View
Brüt takas bitmediği halde dün ve bugün ciddi hareket ve hacim var. Demek ki sorun brüt takasda değil. O halde bu hareketi yapan veya yaptıranların amacı ne? Brüt takas kalkınca ne yapacaklar?
Selam. Hissesi olan ya da olmayan açısından, bugünkü hareketler elinde çekirdekle izlenecek macera/korku/komedi filmi tadında. :bravo:
Aynen ufak ufak devam ediyor yükselmeye nereye kadar çok merak ediyorum. Ama çıkma potansiyeli daha var gibi nerden düştüğünü bakarsak hadi bakalım .. 15 e gelmeden önce parmağımı oynatmam satmak icin.. Zaten lazım olmayan para öyle yada böyle bekliyorum .. Hayırlısıyla insALLAH birde güzel haber gelirsede Çift kaşarlı tost gibi tadına doyulmaz tabiki sucuklu [emoji2][emoji2] YTD herkez kendi aklını kullansın şahsı fikrimi düşündüğümü paylaşıyorum Selametle
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer satıcı kısmı 326k önde realizeci ve panikçi ky malı olsa gerek tavan bozarak silkeliyor gibi geldi.
Kimseden ses çıkmıyor kimse Yok herhalde
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah ky korku yapıp silkeliyorlar sonra devre kesici.. Yemeler aklını kullanan kişiler bunu Yiğen..Daha önce dedim sana 15 den ayağa parmağımı oynatmam Dizi gibi izlerim oyunları Spek Efendi. Sıkıntı yok sabır çok. [emoji16][emoji16] Bekliyorum.. YTD Herkez aklını kullanmakta özgürdür.. Fikrimi paylaşıyorum ve Selam
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Filmi izliyorum.
İnşallah mutlu sonla biter.
Senaryo: Tahtacı
Yönetmen: Tahtacı
Başrol: Tahtacı
Evet bakalım filmin sonu nasıl bitecek?