Üstadım, IIS’ye de bir göz gezdirin derim. Serbest fon fakat hesap açılışında ve alımda kolaylık sağlıyorlar.
Printable View
Arkadaşlar ne derece faydalı olur bilemiyorum,
hisse fonlarda aylık ,3 aylık,6 aylık ,yıllık ve 3 yıllık en fazla kazandıranların beş katagoridede öne çıkanları tespit ettim ,aşağıdaki fonlar dereceye girmiş oldular:
AAV
AFT
FPH
GMR
MAC
MPS
ST1
TKF
TTE
YDI
ZPE
Banka bazlı hisse fon almak yerine, 5.10'dan halkbank uzun pay kontrat girdim epey 6 lira hedefli 1-2 aylık . Umarım cortlamam Margin sınırı 4.65
Piyasalar kan gölü, ons da düşüyor :wu: Almanya napmış öyle, fena düzeltiyor :)
AFV için kötü bir gün.
Avrupa'da bazı bankaların İran/Rusya yaptırımlarını ihlal ettiğine dair deliller sizinca hareket başladı.
Bize de yansımış gibi.
Eger TR de bankacılık ucuz diyorsanız. Avrupa'ya da bakın :)
bir de doların durumu var ki hepsinden ayrı bir dert bence. hafta sonu Haluk Canberk'in değerlendirmelerini dinledim. iktisat teorilerine ters ve dünyada eşi benzeri olmayan bir politika yürütüldüğünü ve doğal olarak ta her geçen gün başarısızlığın arttığını söylüyor. eskiden bir gecede devalüğasyon olur millet önüne bakardı. şimdilerde özellikle son üç dört yıldır her gün devalüğasyon oluyor. merkeze güven koskoca bir sıfır, şeffaflık yok. arkadan sağdan soldan faiz artırarak sözüm ona durumu idare ettiğini sanıyor. yakında 8'i görmeye aday doların acısını hepimiz çekeceğiz. şirketler insanlar herkes borçlu ve doların artışı, bunları katmerliyor. kendimi hızla şarampole sürülen bir arabanın içinde gibi hissediyorum. Allah şahidimdir, siyaset yapmak için yazmıyorum. çoluk çocuğumuzun geleceğinin, umutlarının dolar ateşiyle yanmasına üzülüyorum. borsa bu gün düşer yarın çıkar ama her geçen gün uçuşunu seyretmek zorunda kaldığımız doların şu hali hepimizi yakar. hadi biz, elimizden bir şey gelmediğinden seyretmekle yetiniyoruz da devletimizin değerli büyükleri ve ekonomi otoritesi ne yapıyor anlamıyorum. üzülmemek elde değil ya.