Cebi dostum 2000 lotun vardı 2.70 ten 54000 TL civarı 170 yada 180 düşünce yine alacam demiştin birde bedelli çıkınca Alman lazım galibin hissesine yaklasik 100 bin TL yatırım yapıp beklemek çok degilmi?
Printable View
Sermayeye bağlı ben 100 bin bağlarım 6-7 ay için
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yan yatmış otobüs kazası resmini gördüğümde METRO gözüme ilişti ......
çebi kardeş ; senin otobüsün de yan yatmış , gaza basma daha cok hasara sebebiyet verirsin .....
demedi deme .....
Bakacaz artık genelde hisseden zararda çıkmam çünkü maliyetim iyidir. 8.50-7-6-5-4-3 tl değil maliyetim 2.70 ki daha kurşunun yarısı duruyor. Trene nerede bindiğin ve ne zaman ineceğin önemli 3.5 tl de inerim bölünme olursa 2.70 gibi.
Bistin inişe geçmesi hisseye olumlu yada olumsuz etkisi olurmu
Bist 30 ve 100 den para çıkarsa bizim hisseye daha olumlu yansır sonuçta b grubu kağıtlar yan oyuncu. Pek endeksle işi olmaz bu kağıtların. Patrona endeksli kağıt bunlar. [emoji1]
yahu cebi sen gerçekten bayağı bir zarardasın ve bunun etkisiyle ne söylediğini bilmiyorsun, geçen günde kaç defa dedinki bu hisse 2 üç yıl gitmez birdaha 3 üzerine diye, bu hisse öyle bir tramva yasatmiski sana iki gün önce dediğini iki gün sonra unutuyorsun , simdi de 100 tl bağlarım diyorsun, hakketen galip insanda akil bırakmıyor ha...
2 yıl güçlü çıkış olmayabilir dedim. Ama 2011 deki harekete baktım sonra orada o kadar surmemis 7-8 ay. Hee %100 icin 3 yılda beklerim yeterki tahta kapanmasın sıkıntı yok.