bulututtan birtanecik resim aktarmek için telefonları kafa kafaya veriyoduk :kahkah:
bear abi bulututda olur bak.. ama kaç saat beklersin bilimiyon..
:drunk:
Printable View
1- En hızlı ve sorunsuz yöntem disk clone yöntemi olacaktır.
Bkz: https://www.diskgenius.com/manual/clone-disk.php
Eski diskinizi, sözünü ettiğiniz harici disk kutularından birine takıp, yeni diskinize her şeyi ile kopyalamak.
2-Sadece belli dosyaları kopyalamak için; sizin de dediğiniz gibi, harici disk kutularından birine eski diskinizi takıp yeni makineye atabilirsiniz.
3-En kolay yöntem: Eski makineniz an itibari ile çalışıyor ve yeni makineniz ile aynı ağda ise, "dosya paylaşımı-file sharing" ile dosya transferi yapılabilir.
NOT: İdeal' de tüm dataları kopyalamanın gereği yok. Programı yeni makineye kurup, sadece "Kullanıcı" klasörünü eski makineden alıp, yenisine atmak yeterli olacaktır.
Bu başlığı şu anda 76 kişi okumaktadır. (13 üye ve 63 ziyaretçi)
pisyedili01, 2ileri1geri, ALPER, beta_, cemalbb, el turco, EMLAK, ilke63, kiraz, KısaVade, maverick_nd, the_economist, TIFIL
Online olan 13 dostumuzundan bir kişi bana ikidir itibar puanı veriyor.
İadei itibar yapacam ammavelakin kendisinin mesajını bulamıyorum.pek yazmıyor sanırım.(online görüyorum arasıra ama mesajını bulamadım hiç).
Kendisine buradan teşekkür etmiş olayım.
sen ufak diskleri hatırlıyorsun onun büyüğü 5,25 likler vardı 16*16 cm gibi büyüklükte :he:
sonra 720 lik daha sonra senin 1,44 ler piyasaya çıktı. hala var bende hepsinden :he:
teşekkürler
ideal içinden almam gerekenler 7-8 klasör yeterli biliyorum
ayarlarım
sayfalar
formüller
kayıtlı grafikler
datalar/vs vs
kurulum gerektirmeyen
oradan al diğer tarafa yapıştır çalışan bazı prg.ler var onları aktaracağım.
en kolayı eski laptopun hddyi söküp kutuya monte edip yandan usb ile bağlayıp içinden seçmece almak olacak gibi.
tekrar teşekkürler.