Benim arkadasim Garanti web sitesi ustunden 1000$'lik alimlar yapiyordu kisa zaman oncesine kadar (degismemistir umarim).
Bilginize.
Printable View
Dün garanti sitesinden girdim bin dolarlık alayım dedim adet 1000 yazıyorum olmuyor. birşeyi yanlış mı yapıyorum diyorum .yetersiz bakiye dedi .müşteri hizmetlerini aradım hesabınızda 1000 dolar var 5000 dolar en az olması lazım dedi üzdü beni Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk 2047 vadeli denedim olmadı 2043 denedim olmadı bı tanede ustlerden denedim olmadı malesef Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar,
18 yaş altı çocuğa hesap açıp eurobond alan var mı? Varsa bizi yönlendirsinde bizde yapalım, mümkünse banka ismi ve müşteri temsilcisi ismi rica ediyorum, Bir türlü hesap açamadık :D
bu konuda bir buçuk senedir ihtisas yaptım diyebilirim ama sonuç.. hala elde var sıfır.
çok banka+yatırım şirketiyle görüştüm (odea, burgan, garanti, denizbank, deniz yatırım, ziraat, ziraat yatırım, osmanlı yatırım, işyatırım). kimi olmaz dedi, kimi arayacağız dedi geri aramadı, başta olur diyen sonra olmaz dedi vs..
sonuçta olur diyen bir tek işyatırım kaldı. covid'in tavan yaptığı döneme denk geldi. herkes evden çalışınca işbank şubeye yönlendirdiler. gittim.. abartmıyorum 150 sayfa falan imzaladım. sonra bekle bekle haber yok, araya başka işler girdi, fiyatlar arttı falan.. 3-4 gün önce aradım, ne oldu bizim çocuğun hesap diye. bilen yok.. şubeyi aradım. durun araştıralım dediler.. cevap yok. yılan hikayesine döndü anlayacağınız.
sanmıyorum ama olura bir haber çıkarsa bilgilendiririm. başka seçenek bulamazsanız siz yine de bir işyatırımla bir görüşün. başka seçenek bulursanız bizi de bilgilendirin lütfen.
ek: burada bir arkadaş bunu yaptığını söylemişti ama şimdi hatırlayamadım. o da bilgilendirebilirse ne ala.