Yazlık soğan çürük ve hastalıklı ise tarlada 70 90 krş depo malları 1.2 civarlarında. Kışın hani soğan ekmek yeriz diyenler soğanı zor alacak zannımca. Kışın 5 tl olur
Printable View
samimi birsey soyleyecegim TL harici paranizi neyde tutarsaniz tutun kazaniyorsunuz..
Isim geregi hammaddem karton.Gittim 50 ton mal aldim 2700 tl den tonu..
su an 4500 tl..sadece 2 ay oldu..
1 ay once 16.000 eu ya caddy aldim sifir 5.2 den carptilar euroyu..su an ki farki net 2 liradan 16k eu = 32 bin tl..
113 bin tl ye 40000 eu sifir vw tiguan aldim 2.8 den carptilar kuru.mayis 2017 de..
su an 7 liradan carpiyolar ayni arac 280 bin tl sifiri..
Bunların içinde hala DOLARIN çıkışından bize ne diyen hoşaf beyinler var soğan ekmek bile yiyemeyince onlara ne girdi ne çıktı iyi anlayacaklar. Ne demişler `bir musibet bin nasihattan daha iyiymiş`. Bizim nasihatlar Hüsam ağanın eşeği kadar değer görmedi o halde musibet işe yarar
5 tl.yi geçeceğine iddiaya girerim, biraz da ciddi takılıp link verelim millet bize nasıl bakıyormuş..
https://www.dollarcollapse.com/emerg...ailout-begins/
bu dolar ne mübarek paradır,başlıkta TROLL bile bırakmadı,nerede o eski mehtaplı,vincent li troller.daha ismini hatırlayamadığım nice trollerim.
Yok hocam yaramaz......Ancak beleş gıda ve nakdi yardımlar kesilirse adam uyanır yoksa dünya yansa onların umurunda değil..........Üst gelir grubundakiler gibi adam rahatlar....Çalışmadan gıda vb yardım ve nakdi yardım falan ....Hatta biri ile tanışmıştım adam nakdi yardımları biriktirmiş sıfır araba bile almıştı :kahkah: