1.90-191 e dikkat haftalık aylık daha güzel hayırlı sahurlar
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1.90-191 e dikkat haftalık aylık daha güzel hayırlı sahurlar
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıtta açıkçı yok
10 gündür borsada ,
20 gündür ISGSY
açığa işlem yasak .
Almak ta yasak satmakta.
Sağlam bir alım dalgası oluşturulmaya çalışılıyor .
Yapay olduğu için sıkıntılı iş . HAla ISGSY de haber yok .
2.42 den sonra satış düşünmek daha mantıklı gibi .
o da her 20% lik çıkışta elde kalanın 20% si olur . :)
ben sayıları bist sitesinden alıp yazıyorum senin dayanagın neresi?
http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri
bülten verilerini çek bakalım 15 mayısta açıga işlem olmuşmu olmamışmı?
450 bin lota yakın acıga işlem var 1.734 fiyat ortalamasından
yanlış bilgiyle yönlendirme insanları derim.
kolaylık olsun diye au(fiyat ortalaması) aw(lot sayısı) av (hacim) kolonu 775 cıvarı bir satırda
şimdilik kitaptaki örnek gibi çalışıyor. 31 günlük kama tam 10 gun kala kırdı (1/3 kala gibi kırar idealde)
ben gun sonu kapanış olarak izlerim.
yarı hedefe geldi, hedefi 2.25(bugun tavan yapsa gercekleşti sayarım. tavan bugun 2.18 sayarım). ama buna ek olarak bir golden cross da gercekleşti arada(dun 50 gunluk 200 gunluk hareketli ortalamayı yukarıya kesti).o yuzden al sat tut demiyorum durum masanın ustunde kararınızı kendiniz verin.
kapanmıştır kapanmamıştır onu gormek icin pay piyasası gunluk kiralık lot pazarına bakmak lagzım bende matriks yok. olan biri paylasırsa gun icinde goruruz. kaldıki daha once dedigim gibi ufak bir miktar hepsi acık kalsa bile. bir etkisi olmaz. demek istedigim sadece acıga satış serbest
edit:ordan bile tam anlaşılmaz kiralık mal bulmuştur ama acıgı kapamamıştır (malı 2-3 yada 7 gun kiralamış olabilir) ne kadar acık mal geri kapandı soylemenin hicbir yolu yok nerdeyse anca acıgı yapansan soylersin.
ta yayınlandı Bossa ile birlikte açığa alım satım 28 ine kadar yasaklandı sonra Kapta yayınlanarak tüm kağıtlarda kurallara bağlandı ve paranız yoksa açık yok dendi . Ayrıca açık pasiften yapılabilecek şekle geldi .
KAP ta yayınlandı ama bu da yeterli .
http://www.bloomberght.com/haberler/...iyasada-gorduk
Açık varsa göstermelik açıktır firma kendi satıyordur . VS vs
Bu kadar işlemi ISYAT dışında kimse yapamaz mümkün değil .
ISyat tahtada yer çıtığ çıtığ .