eğriye eğri doğruya doğru :bravo:
Printable View
Bence en büyük hainler her zaman liderlerin sağında solundakilerdir. Tarih bunun örnekleri ile doludur. Etrafindaki münafıkları temizleyen liderler imperial imparator olurlar. Temizleyemezler ise eriyip yok olurlar.
Misal FETÖ temizliğinde YÖK te ve Üniversitelerde ne kadar temizlik yapıldı? Mecliste hiç FETÖ cü milletvekilleri yok mu? Diyanetteki hocaların ne kadarı FETÖ cü? Sağlık bakanlığında kaç FETÖ cü yakalandı? Tarım bakanlığında kaç FETÖ cü yakalandı?
İstatistiksel olarak bu saydığım kurumlardaki FETÖ temizlik yüzdesi Askeriye ve Emniyetteki temizlik ile % olarak aynı veya yakın olmalıydı. Demek ki FETÖ ile Askeriye ve Emniyet dışında pek mücadele yapılmadı. Veya yapılmak istenmiyor. Samimiyet göremiyorum açıkçası.
Lozanı falan boşverin, önce patates soğan ekmeyi becerelim yeter. Misakı Milliyi isteyecek ekonomik gücümüz yok. Kıçımızda donumuz yok. Züğürt ağa tesellisi. Önce şeffaf ol.
Kayıtdışı ekonomiyi bitir. Dolaylı vergiyi kaldır.
IBN HALDUN kitaplarından bunu 1400 lü yıllarda yazmış. Bizim vergi sistemimiz en büyük sorun. Hırsızlığa çanak tutan bir vergi sistemimiz var. Bu iktidar 17 senedir isteseydi vergi sistemi adil yapardı. Neden yapmadılar? Dolaylı vergi oranımız %70? Ha tamam gücü yoktu vs vs.
Başkanlık geldi, tam irade vari yine vergi sistemimiz hırsızlık ve faizi teşvik ediyor. Kayıtdışını teşvik ediyor. Başkanlık gelince vergi sistemimiz daha adil olacaktı güya. Zenginler daha az vergi veriyor Başkanlık sisteminde.
Bu islama ve şeriata aykırı. Enflasyon yaratıp milleti faizciliğe iten bir vergi sistemi var. Mesela ben faize normalde karşıyım ama faiz almazsam enflasyon beni yiyip bitiriyor. Enflasyonu kim yaratıyor? Dolaylı vergi. Dolaylı vergi yüksek olunca üreten üretemiyor enflasyon oluşuyor. Mecburen savunmada kalıyorsun küçük yatırımcı olarak.
Sabah sabah bulish qm hayırlı uğurlu olsun usdtry de .
5.81 altına inemezse tertemiz boğa formasyonu muz var
https://twitter.com/UnluCo/status/11...656294912?s=20
Başladılar yine faiz indirimi dillendirmeye.
Acaba enflasyon 18.9xxx gelir mi..
Açıklansın da
Fetö stratejik kurumları hedeflemişti diye yorumluyorum olanları, ordu, yargı, emniyet, sağlık diye.
Elbettte siyasette varlardır, ancak öyle sempatizan olarak kalmışlardır diye bir kanaatteyim.
iŞ başa düşünce patates soğan hikayedir. zaten nasıl beceriyorlarsa seçim arefelerinde yükseltip gündem oluşturmayı başarıyorlar. orada da fetö parmağı var diye düşünüyorum, paranoyak oldum diyecem neredeyse.