He azer he
Belki baska valorsuzler de vardir arastir bul bize de soyle
Printable View
Tte saksakcisi nerde?
Milleti batirdi kayboldu
SN Cannnnn, 2 gündür bahsettiğiniz kişiyi merakla bekliyorum. öngörüsünü paylaşmasanız dahi bu kişinin ismini paylaşırsanız sevinirim. her ne kadar fon yatırımcısı olsak ta hisse fon yatırımcısının endeksin genel gidişatına dair öngörüde bulunmasında fayda var. bu noktada aklı başında öngörüleri takip etmek, ufkumuzu açacaktır. açık konuşayım, haluk Canberk'in sağlıklı usd ve bist öngörülerini takip etmeseydim kıdemsiz ve sadece videolarının izlenmesine çalışıp vatandaşı perişan edenlerin analizlerini izleyecek, gerçekten de ters anlamda da olsa hayaller paris modunda, keriz silkelemesi yapılıyor, devlet vatandaşın dolarına göz dikti, aman dolarınıza sahip çıkın, uçacak kaçacak, sonra kaçacak uçacak, firenler patladı, busefer hiç kimsenin tutmaya gücü yetmeyecek, borsada sizi öpecekler sevip okşayacaklar, malı elinize verip önce 70 binlere, daha da kötüleşme olursa 20 30 binlere kadar üstünüze boşaltacaklar masallarıyla avunacaktım. halâ bu masalları izleyen yüzbinlerce yatırımcı var. lütfen bu analisti paylaşın, izleyip destek olalım ve meydanı bu insafsızlara bırakmayalım.