Rizeli Analizi demiş ya zaten :).
Printable View
Vay arkadaş hemen fişimi çektiniz:kahkah:
Siz benim analizime takılmayın,zaten çoğunuz malı satıp gidersiniz,hepinizin malını alırlar:oleyo:
2022 YILI DOLAR TL 18 ORT İLE HESAP YAPIYORUM.Gerçek rasyoların üzerine piyasa köpüğünü de koyuyorum.
Şimdi Aksen enerji 25 FK ile işlem görse siz buna ne dersiniz??? "Çok şişti satarım dersiniz mi demessiniz mi?" cevabı sizde kalsın,siz oturun güzel güzel rasyoları hesaplayın,doğru yerden satın da ağlamayın sonra...
Halka arz edildiğinde kaç dolardı bu şirket?
O gün portföyünde hangi santraller vardı,bugün ne var,gelecekte ne kadar olabilir,ne kadar yeni iş ilişkisi potansiyeli var
Patron fondan hisseleri kaç sene önce geri alırken kaç dolar ödedi???
Bugün yeniden satar mı,satarsa kaç dolardan satar
Daha burada SEX başlamadı,bu gördükleriniz ön sevişme...2022 12 aylıkta bakalım nereden işlem görücez.
Bakalım ne kadar yanılırım...
Bu topic i heralde poligon bellediniz :). Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa bu sefer doğalgaz zammı nı kullanamadı mı sanki ? Yoksa benim gibi 410 dolardan 350 dolara düşmesi hoşuna mı gitti ? :). Hisse fiyatı olarak ise zararımız daha da büyüdü maalesef. Artık 10 lira da kurtarmıyor. Zarar etmemek için min. 10.50 TL olmalı ya da dolar düşmeli. Finansal beklenti konularını ise ayrıca yazarız zaten. YTD.
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziyaa.biz dort senedir buradayiz bir yere gittigimiz yok.boyle uyduruk rakamlarla cizgilerle hayal kuranlari aglatir piyasa.kac dolardan halka arz edildi fln bunlar ky geyikleri. Ama basliga renk getirdin helal can sikintisindan bunalmistik.
Yatirim tavsiyesi degildir.