-
bakın buna daha bayram önü arkası, önüne gelen ötük şirket mevzuatı delip borsaya kote olmuş, kap açıklamaları patron esas, bedelliden geçilmiyor, tememttüler diş dolgusu, bazı ötük şirketler borsayı geçim kapısına çevirmişler,..daha bir sürü işleyiş bozukluğu,..
-
analizden soğuttular şerrefsizim,..grafik atasım gelmiyor amk,...en son soğumamda 20 sene çalıştığım yeri 2 hafta içinde artık gözüm görmüyordu,..aidiyet maidiyet, duygu muygu,.. hepsi bir an da yok olmuştu,..
-
kazançları kesin yani, iki sorunları var,
1.faizi hesaplayabilmek, yani global faize göre adreslenebilmek,..çünkü enflasyona göre kazanmak durumundalar,
2.bir de arada sırada birbirlerine düşüyorlarsa o dur,...
e ky ye baktığında enflasyona göre kazandım diyenler bir elin parmaklarını geçmez, diğer kazandım diyenler dahi yani büyük çoğunluk enflasyonun altında kalmışlar veya zarardalar, yani sağmal inek pozisyonu,...
sadece bu fark dahi bunların kazancı, üstüne bu yetmiyor bir de gel mevzuatı ayarla vade yi bu ayarladığın mevzuata göre dondur ve kapat,...
-
uzun lafın kısası borsa işler hale getirlmeli,...don don nereye kadar,
şunu düşünün TV de maç seyrediyorsunuz görüntü gelip gidiyor,..o hesap,
şimdi görüntünün gelmesini bekliyoruz tam 19 gündür,...bu gün allahtan son gün şükürler olsun bu ızdırap bir kez daha bitecek,
zarar mühim değil, öncelik bu çile bitsin yeter
-
ben kendi hasabıma xu030 analizlerine bu nedenle geçtim, dedim zaten hissedeyim vadeli yapmıyorum, spot bana yeter, ...o nedenle her iksinide sunmasına rağmen yelpaze analizlerini esas oğlana xu030 çevirdim, ama gel görki yine vadeliyi bekliyorum,..
niye bekleyim kardeşim ben vadeliyi,...vadeli bana göre benim faizime göre adreslenmiyormu eşyanın tabiatında,..o bana göre takılsın, niye ben onu bekleyim,..
ama gel görki işleyiş bozuk, 19 gündür vade kapatacaklar diye ben onları beklyorum,...
sonrası haşırttı blackbörd, çünkü bu defa 19 gün parada çıkartılacak,..yani volatilite, yükselecekse uzun sert bar, düşecekse yine aynı,
19 günü kalınan yere eşitleme yani
-
hep beraber kumda oynayalım o zaman
-
neyse iki yazdık site site hareketlenmiş, :hah:
-