Şahap 50 günlük ortalamaya 2 sapma ile bollinger atmış diyorlar… Ordan bakıyormuş kerata
Printable View
Geç likidite penceresi bir para politikası aracı değil. Tcmb de en son duyurusunda sadeleşme kapsamında bu kanalı sadece ödeme güçlüğüne giren bankaları kurtarmak için kullanacağını belirtti.
Aksini yapması o nedenle olumsuz algılanır.
Ayrıca Geç likidite penceresinden sadeleşme taahhütü öncesi yaptığı fonlamayı da bir sonraki toplantıya kadar faiz artış sinyali vermek için kullanıyordu.
Ve eğer GLP'yi kullanırsa son dönemlerde mutlaka faiz artışına gidiyordu.
Böyle bir durum da yok şu an. Yani her iki kullanım şekliyle de (eski ve yeni) mantıklı değil.
Reis çağırınca bu kez müdahaleyi uzun tuttular. Görüşme başlayıp bitene kadar sürer bu müdahale.
Ortalık karışık çok da şahapmamak lazım...en son bi çızıktırmıştım..
TR10Y 22.50 ve USDTRY haftalık RSİ 100 e çarpınca bi bakmak lazım...sanki 16.XX lerde bi şaapabilir...
Oralarda da şaapmazsa, kaçtan satalım diye düşünmemek lazım...bu para bize ne kadar yeter yaşamak için onu hesaplamak lazım..
Ben şahsen L1 ve L2 laminasında sakatlık yaratacak şekilde bir çalım bekliyorum, futbolcu neticede...
Bul karayı, al parayı...yazı tura atacam 16 ları görürse, yazı gelirse satacam, tura gelirse tutacam...YTD :p
şaap gitse daron da gelse bu şartlarda bişey yapamaz haaa derviş gibi gelirse o başka :oleyo::oleyo::drunk::drunk: