Printable View
Alıntı: Originally Posted by EMLAK 3 sene önce 1.6 dan arz olan zrgyo 8 i geçti aht yabdı awonyumsitrat.. :drunk::drunk: Hocam bu nasıl sevismek anlamadım valla,
Haftaya kılıç kalkan gelir kesin
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Hocam bu nasıl sevismek anlamadım valla, seviştiğimizi anladın yani ? :drunk::drunk::drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK seviştiğimizi anladın yani ? :drunk::drunk::drunk: Aslı da endeks ,Yonca,selo u geninde ki gruba itafen yazacaktım,yoksa 3 sene mimkun değil olmaz:)
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Aslı da endeks ,Yonca,selo u geninde ki gruba itafen yazacaktım,yoksa 3 sene mimkun değil olmaz:) valaa hiç bişey anlamadım :D:D biz sevişiyoduk şu köşede dayı.. nee 5 milyonu kim mi aldı..? benim 5 milyonla işim olmaz. aha dayıya sor :kahkah::kahkah: :drunk::drunk:
Tekrar sert alımlar geliyor belirli hisseler de.....
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Lönklerimi kapattım günün tepesi 12196 ile görülmüş olabilür 12031 den tekrardan lönk açsak yine kardayız. Burda dansöz gibi kıvıracan dayucuğum, yohusa para takmazlar
bozkurt sudan çıkmayaydı iyiydi.. sudan çıktı kötü yollara düştü.. :drunk::drunk: