Aracı Kurumlar
Deniz Yatırım, 421 Milyon TL ile satıcı tarafında zirvede. THYAO ve ASTOR kurumun en çok sattığı hisseler.
BofA ise 1,14 Milyar TL ile alıcı tarafında. THYAO ve ASTOR kurumun en çok aldığı hisseler.
ALINTIDIR..
Printable View
Aracı Kurumlar
Deniz Yatırım, 421 Milyon TL ile satıcı tarafında zirvede. THYAO ve ASTOR kurumun en çok sattığı hisseler.
BofA ise 1,14 Milyar TL ile alıcı tarafında. THYAO ve ASTOR kurumun en çok aldığı hisseler.
ALINTIDIR..
Bozkurt savunduğun eleman sabah geldi borsa yükseldi ya bitleri kanlandı 2 gündür beni kastederek 2.10-2.25 bantlarını beklediğimi diplerde yazdığımı iftirasında bulundu.Bak bakalım bu rakamlar yukarda grafta ne zaman zikredilmiş 14.10.2024 topikte baksın şimdi buraya gelip aklınca biti kanlandı ya algı yaratacak bunu grafların içine sokup sokup çıkarıyorum doymuyor ve hala yalan dolan söylemler peşinde burayı manipüle etmek için.
Ayrı ayrı mesajlarınızda yazdığınız bir hedef değeri hatırlattım sadece...
Matematik ile ne ilgisi var sayın ABKA? Geride de denklem, türev, integral... Sıralamışsınız.
Defalarca kendiniz yazmıştınız onu da alıntılayayım?
Mealen; "Burası halka açık forum!" elbette ki eleştiri de olur kıvamında bir şeyler...
Laf aralarında "gz" vb. hakaretler, yok matematik fonksiyonları...
Eleştiri hakkı, demokrasi sadece size mi var her zaman olduğu gibi?
hadi kolay gelsin
Goldman ve Citi hisseleri Trump döneminde daha az vergi ve düzenleme umuduyla yükseliyor
Citigroup Inc., JPMorgan Chase & Co. ve Goldman Sachs Group Inc. dahil olmak üzere ABD bankalarının hisseleri, yatırımcıların Donald Trump'ın sektör için vergileri düşürme ve düzenlemeleri azaltma vaatlerini yerine getireceğine dair beklentileriyle oynamasıyla piyasa öncesi işlemlerde yükseldi.
Kampanya sırasında Trump, kurumlar vergisi oranını %21'den %15'e kadar düşürme ve her yeni düzenleme için 10 düzenlemeyi ortadan kaldırma sözü vermişti.