-
Sabırlı olunmasını tavsiye ediyorum. Belki biraz daha basacak, algı bozacak... Gücüm oranında az da olsa ek maliyet yapıyorum. Bugün itibariyle; Ahmet Atak'ın sermayedeki payı 50.957.367 adete ulaştı. Fiili dolaşım ise, %62,61 e geriledi. Bu ne anlama geliyor?
1- Ahmet Atak patron ve işbirlikçi spekülatörün izni dışında trene bindi, dövüp atmaya çalışıyor olabilirler,
2- Ahmet Atak ile birlikte hareket edip, KY (keriz yatırımcı, onların tabiri ile) yi panikletip çözmeye çalışıyor olabilirler,
3- Bu kağıt hiç bu kadar olumsuz bir görüntü vermedi, kolay tavan olabilecek yapıdaydı. Ayrıca mali yapısı da geçmişle kıyaslanmayacak iyileşme içinde iken, sadece NEDEN? diyorum, ve inadına beklemeye devam diyorum. Şahsi kanaatim bu yönde...
4- Bilmediğimiz çok olumsuz başka birşeymi var, onu da izleyip göreceğiz. Kurumsal olamamış bu tür yapılarda mantık aranmaz...
-
Ayrıca; 437.988.058 TL. Nakit, 10.984.453 TL. Finansal yatırım ve 100.584.038 TL. yatırım amaçlı gayrimenkuller (değerlemesi yapılırsa bugünkü net aktif değeri ne olur, belki 10 katı) ne olacak? 12.aylık finansal tablolarda son durumu göreceğiz. Halka açık olmanın sorumluluğunu taşıyıp taşımadıklarını öğreneceğiz ve takipçisi olacağız...
-
Verdiğiniz ayrıntılı bilgiler için teşekkürler..
-
BAE Arasında Medya ve İletişim Alanlarında İş Birliği Protokolü BAE Hükümet Ofisi Başkanı Saeed Al Eter tarafından imza altına alındı.
-
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
erah24erzincan
yem olmayın bu çakallara
hayırdır her yere bu mejaslar dipte bedeva hisseler yem olmayın mücoya hizmet eden biri. gibi konuşman.
-
izler birbirine karışmış olsada Sülün Osman mücahit'in ne yapacağı belli mi olur dikkatli olmakta fayda vardır...:notr::yes: