Printable View
Alıntı: Originally Posted by FÖTRŞAPKALI rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık 1 aydırr yarışmadan uzak kaldım inşaallah iyileşince devam herkese bol şans bütün arkadaşlara başarılar dilerim. Geçmiş olsun :wave:
Alıntı: Originally Posted by FÖTRŞAPKALI rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık 1 aydırr yarışmadan uzak kaldım inşaallah iyileşince devam herkese bol şans bütün arkadaşlara başarılar dilerim. Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Alıntı: Originally Posted by FÖTRŞAPKALI rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık 1 aydırr yarışmadan uzak kaldım inşaallah iyileşince devam herkese bol şans bütün arkadaşlara başarılar dilerim. gelmiş geçmiş olsun Acil şifalar dilerim. her şeyin başı sağlık selamlar
Alıntı: Originally Posted by FÖTRŞAPKALI rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık 1 aydırr yarışmadan uzak kaldım inşaallah iyileşince devam herkese bol şans bütün arkadaşlara başarılar dilerim. Geçmiş olsun C.Allah'tan acil şifalar dilerim. Ben henüz düz koşulara başlayamadım. :Sad: Bu arada dereceye girenleri tebrik ediyorum.Gerekli işlemler yapılacaktır.:whistling:
Alıntı: Originally Posted by FÖTRŞAPKALI rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık 1 aydırr yarışmadan uzak kaldım inşaallah iyileşince devam herkese bol şans bütün arkadaşlara başarılar dilerim. Gecmis olsun dostum, acil sifalar diliyorum.
Alıntı: Originally Posted by FÖTRŞAPKALI rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık 1 aydırr yarışmadan uzak kaldım inşaallah iyileşince devam herkese bol şans bütün arkadaşlara başarılar dilerim. geçmiş olsun sayın fötrşapkalı. en kısa zamanda sağlığınıza kavuşup, aramıza dönmeniz umuduyla, sağlıklı, güzel günler dilerim.
Alıntı: Originally Posted by FÖTRŞAPKALI rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık 1 aydırr yarışmadan uzak kaldım inşaallah iyileşince devam herkese bol şans bütün arkadaşlara başarılar dilerim. geçmiş olsun sn.fötrşapkalı, acil şifalar dilerim...
TEBRİKLER :wave: