Bu arada 05.01.2018 tarihindeki KAREL kapanış 5,81 imiş.
Printable View
Bu arada 05.01.2018 tarihindeki KAREL kapanış 5,81 imiş.
Bugun bir araci kurum uzmani kisa bundan sozetti bloomberght'de.Devlet ekonomiyi canlandirmak icin yeni paket hazirliyor.Yanilmiyorsam 100 milyar TL lik bir paket.KGF gibi birsey olmali.Soyledigi, bilisim teknoloji sirketler bundan iyi faydalanacak.Benim tercihim Indes ve Dgate olurdu dedi.Karma portfoyde bu ikiliyi.Ben Despc diyorum, bunun daha gidecegi var.Digerleri Link dgate vs iyi primlendi zaten.Bir kac ay evvel despc dile getirmistim.Caktirmadan geldi bu seviyelere kadar.
Daha gidecegi var, arti birde bu hbr de vakti yaklastikca dillenirse,gider yani.Iyide kar aciklamis.
YTD
Sacro hocam bankacılığı bıraktınız galiba
[QUOTE=Goodbye;1842759]Bugun bir araci kurum uzmani kisa bundan sozetti bloomberght'de.Devlet ekonomiyi canlandirmak icin yeni paket hazirliyor.Yanilmiyorsam 100 milyar TL lik bir paket.KGF gibi birsey olmali.Soyledigi, bilisim teknoloji sirketler bundan iyi faydalanacak.Benim tercihim Indes ve Dgate olurdu dedi.Karma portfoyde bu ikiliyi.Ben Despc diyorum, bunun daha gidecegi var.Digerleri Link dgate vs iyi primlendi zaten.Bir kac ay evvel despc dile getirmistim.Caktirmadan geldi bu seviyelere kadar.
Daha gidecegi var, arti birde bu hbr de vakti yaklastikca dillenirse,gider yani.Iyide kar aciklamis.
YTD[/QUO
teşekkürler sn goodbye
bende bir miktar despc var umarım güzel olur sonuç
sizin uluun yorumunuz ne olur peki
kar açıkladı ama yetersiz gibi?
citi özkgyo dan 63 maliyetle 228 bin almış.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
musait olunca bizim zombiyi ( fener ) yorumlasa bir arkadas. haftalik ve gunluk macd 0 ustu kapadi.
Sacro hocam peki uluunla ilgilenme sebebiniz sadece macd miydi yoksa yatirimlari mi ufaktan bir yabanci ilgisi de var gibi. Bir de gectigimiz sene karelin bir bilancosunda net kar az ciro cok saglamdi millet beyenmemisti siz tam tersi cok iyi demistiniz. Sanki uncu da oyle gibi adamlar ciroyu katlamis ama kar cok az artmis ne dersiniz? Sabretmeye deger mi ?
Tesekkur ederim saygilar