Galip 2 gundur MRGYO ve BERA ya taban yaptirdi. Bu nasil bir dumendir vay arkadas
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Galip 2 gundur MRGYO ve BERA ya taban yaptirdi. Bu nasil bir dumendir vay arkadas
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu formda E.K.Yeşilin şirketin patronu iken, yönetim kurulu başkanlığında ayrılarak çoğunluk hisselerini neden sattığı tartışılmalıdır. Bir patron neden şirketinin yönetimini kendi eli ile bırakır ve bu fiyatlardan satış yapar????
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüyamda 0.35 e kadar düştüğünü gördüm, hayrolsun diyelim...
SÖZÜM PARAYA DOYMAYAN İNSAN KILIĞINDAKİ AŞAĞLIK YARATIKLARA
Doyumsuz, insan kılığındaki yaratıklar hayvan bile olamazsınız. Çünkü hayvan avını avlar yediğini yiyor, acıkmadan bir daha avlanmaz, siz insan kılığındaki yaratıklar ise Doyumsuzunuz, savaşları çıkarıp insanları birbirine kırdırıyorsunuz, krizler çıkarıp insanları soyuyorsunuz, kimin canı yanmış, kimin ailesi dağılmış, kim yuvası yok olmuş umurunuzda değil sadece servetinize servet katmak, ama unutmayınız ki her türlü üç kağıt, alavere, dalavere ve sahtekarlıkla biriktirdiğiniz servetleri bırakıp, geberip gideceksiniz. Başkası kana kana bu servetin keyfini sürecek, ama öbür Dünya'da günahı, cezayı siz çekeceksiniz, çok pişman olacaksınız ama geri dönüş olmayacak, son pişmanlık fayda etmeyecektir. GEBERİP GİDECEKSİNİZ BUNU UNUTMAYINIZ. ÖLÜMDE VAR, MUSALLA TAŞINA ÇIKMAKTA VAR. HA UNUTMADAN BU İNSAN KILIĞINDAKİ YARATIKLARIN HİZMETİNDE OLANLARDA AYNI GÜNAHI ÇEKECEKLERDİR.
Kamil Engin Yeşil'in şirketteki güncel hissesini bilen varmı arkadaşlar. Sitedeki veri eski sanırım.
Kamil Engin Yeşil 116.349.922,80 49,49%
Diğer 118.768.783,21 50,51%
Toplam 235.115.706,01 100,00
Bu kağıdın düşmesine sebep olanların a.s. ben ecdadınızı ..... sizin o.b.ç. larıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db0f8ab9ea.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugünde düşüşe devam.Dün kaçan kurtuldu. 0.40 a indirip orda uykuya geçer artık.