Spekler Karton’a Türkiye rekorunu kırdırırlar Kentşekerin pabucunu dama attırırlar 1 karton’u olana 3 şeker bedava gibi bir durum yaratırlar da Terki joe hayatta inanmaz gider nerede edik büdük şıpıdık terlik varsa onu alır ytd
Printable View
Spekler Karton’a Türkiye rekorunu kırdırırlar Kentşekerin pabucunu dama attırırlar 1 karton’u olana 3 şeker bedava gibi bir durum yaratırlar da Terki joe hayatta inanmaz gider nerede edik büdük şıpıdık terlik varsa onu alır ytd
Arkadaslar elinde olanlara hayirli olsun .elimde hic kartn yok. Keske olsaydi. Bu hafta düşünmedim de degil. Nasip degilmis. Elinde olanlari kiskanmiyor degilim :) saka bi yana , yok kervt mis yok beklenti alinir gercekler satilirmis vsvs. Kulaklarınizi tikayin arkaniza yaslanin ; oturun hayallere dalin [emoji3].. tabii burası borsa ,hic biseyin garantisi yoktur ama kartn patronu bu haberi iyi kullanir hatta yıllardir bu habere odaklanmistir,planini yapmistir bence..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun, görünen kimileri önümüzdeki haftalar yüksekten maliyetlenecek atlayacak, SPK başvuru olmadı , başvuru olsa onaylanacak mi bakalım , süreç uzun bölünmesi başvurusuöile beraber 4 ayı bulur,
5 lot Karton'u açık attırmayla satıyorum.
:oleyo:
sn riva öyle deme be 3-4 gün önce almış geri geliyor diye vermiştim bu türlerden bir tek bu yok pörtföyde beni tanırsın kolay kolay vazgeçmem ama başka birinde bekliyordum bu süpriz yaptı hani derlerya kenarda biri yerken digeri yalanıp durur işte öyle olduk bu yüzden takip etmeden durmak mümkün mü der tüm ky kardeşlerime sabır etmelerini ve galyana gelip malı kaptırmamalarını isterim herkes kısmetini yer ben bu hınzıra şu a-b-c hisseleri var diye gıcık kapıyordum hamudu yani temettünün büyügünü a-b yiyor c ye az kalıyor diye gıcıktım sattıgıma pişman mıyım evet yalan yok benim durumuma düşmeyin ve sabredin bu sene bir kent bir de bunda diz çöktüm erken kaptırmakla ama 7-8 hissem duruyor kısmet onlara artık.
Şimdi bölünme yeni yılda olursa eski yeni olarak bölünecek mi?
KONYAYA YAZMIŞTIM AYNI SORU İÇİN KOPİLEDİM AYDINLATABİLDİYSEM NE MUTLU
eeee gene başladık 2000 li ve altı yılları anmaya ben normalde hafta sonları bili kapatır bakmam bile ama dün akşam degişti fikrim ve yorumları okudukça çok enterasan yanlış bilgiler gördüm birazcık açıklama yapma geregi duydum çünkü bilgi paylaştıkça güzeldi tabi bilgi ise ben eski taaa 1994 den beri bu türlerdeyim ve eski yeni -r hepsini gördüm geçirdim aslan afyon bfren enka tüpraş petkim fmızp marsal hepsinde vardım sadece konya 1995-veya 1996 tarihini tam hatırlamıyorum konyanın bölündügü yıldı yasaksız devre kesici olmayan yıllar konya 4 tl den 400 tl ye gitmişti yavruları hesaplayınca tam bir ay soluksuz tavan çekmiş kimse de alamamıştı tren seyreder gibi seyretmiş ahhhh ahhh geçirmiştik neyse gelelim konuya
bu eski yeni hissesi çok fikir var RE de ona keza 1. eski yeni olayı istenirse hala olabilir bir hissenin sermaye artışı bedelsi olur ama öyle bir denk getirilir ki sermaye artışıtemettü zamanı açıklanmasına tesadüf eder hisse bölünür ama açıklama ile srmaye artışı arasında açıklamadan sonraya denk gelen yavrular yeni diye geçer eskiler temettü alır yeniler faydalanamaz derm
Onu bunu geçtim bedelsiz de verse vermese de seviyorum bu kağıtı 😊 dün ne ise bugün de o benim için . Sorulması gereken şu tabi ki kimse tam bilemez ama genel olarak bölündüğü gün kartonun hangi fiyatta olması mantıklı olur ? Bölündükten sonra tek haneli rakamlarda mı olmak ister çift mi