Koca salatalık 3 kg 10 olacak, 100 değil.
Printable View
Koca salatalık 3 kg 10 olacak, 100 değil.
Bu konuyla ilgili aşağıdaki gibi çeşitli çözüm metodları düşünüyorum, idam basit bir çözüm olur ve etkilemez adam yangınla sadece ülkenin dünyanın ciğerlerini değil pek çok canlıyı yakarak öldürüyor bunu siyasi amaçları için yapıyor bu şahısların ortaya koyduğu siyasi fikrin kime ne faydası olabilir çiçek arı kaplumbağa kertenkele yakan ağaç yakan bir aşşağılık tipten ne beklenir.
Madem orman yakıyorlar yakaladığını ince sactan bir platforma çıkarıp altına ateş yakacaksın çıplak ayakla dans etmeye başlayacak ateş nasıl bir şey iyice idrak edecek ,sonra bunu siyasi koğuşlarına koyup iyice kendi aralarınds yayılmasını sağlaycaksın ki bir daha teşebbüs eden olursa iki kere düşünsün. Not başka fikirlerde üretmek mümkün insan olan hiç kimse bunu hiç bir amaç için yapamaz.
Daha önce Yunanistan böyle hareketlere girişmişti sonra aniden kuvvetli rüzgar nedeniyle kendi ormanlarına sıçrayınca durdular, bu konu göze göz meselesidir kim yaparsa...
Bir zamanlar, kap kaç çok fazla idi, gerekli kanuni değişiklik yapıldı ve icinde ne olduğunu bilmediği bir çanta için 15 sene yatmayı göze alamadıkları için bu eylem sıfıra indi. Orman yakanların maddi bir menfaat ile yaptıklarını düşünmüyorum, olay kesinlikle intikam duygusu ile yapılıyor. Demem odur ki, aynen İran daki Mahsa Amini olayında, İran otoritesinin yaklaşımı ile, ülke içinde hain yetiştirmenin ne kadar kolay olduğunu ve nelere mal olduğunu idrak edemezsek, aslında sırça köşkte yaşadığımızı da idrak edemeyiz. Konu insan hakları olmadığında, caydırıcı ceza nın oldukca işe yarayacağını düşünüyorum.
Belki hatırlayanlar vardır, Yunanistan veya PKK orman yaktığında vur emri çıkarılmıştı, ben öyle hatırlıyorum.
Coca cola ve Microsoft anlaşma imzalamış
Çünkü coca cola nin içine nano partiküller konacakmis
https://www.facebook.com/share/r/XvG...ibextid=31ks6x
Ulan olunce peygabere komsu olucun diyoruz, hala ac'im diyor.
Pis emekliler.