Dün 231 yapışı çok ironiydi,bakalım bugün ne mok yapacak,240 üstü bile yapamıyor maliyet 239,dün GS satıp buna girmiştim gider giye GS iyi kötü gitti bu hala maliyetime gelmedi,giderde kendisi gibi milletide delirtir...
Printable View
Dün 231 yapışı çok ironiydi,bakalım bugün ne mok yapacak,240 üstü bile yapamıyor maliyet 239,dün GS satıp buna girmiştim gider giye GS iyi kötü gitti bu hala maliyetime gelmedi,giderde kendisi gibi milletide delirtir...
240-251 oyalanıyor,hernedense 251 üstünde kalamıyor,kentda bundan aşağı kalır yanı yok oda 714,bu 400 üstüne atmıştı,kent 1500,bunun bilançosu iyiydi,kent devamlı zarar açıklıyor :notr:
Ben yüklü alınca muhakkak 240 yapıyor,peşi malum 250 üstü,bugün 250 altına inmedi,galiba postaladım ondan.
Bu deli yine hisseyi 236 yaptırdı,ulen hiç olmazsa adam 250 altına indirtmez,millet 300 beklerken deli yine kazığı milletin altına çaktı,milleti zarar ettirmekten zevk alıyor galiba.
Borsa uçtu bu hala 240 üstü yapamadı,çoğu hisseler %5 yaptı,ulen deli benimi gözetliyorsun,ulen çıkmıyorum 250 olmadan :hah:
233-34 oyalanıyor,hadi deli göster deliliğinide uçur bunu tam yeri...ytd.
Delinin 3-4 gündür havası yok 230 cıvarı sürünüyor,acuk insan 240 yapar yahu,250-60 es geçildi,esasında bu kara göre 300 üstünde olması lazımdı,yaptırtmıyor deli,çünkü hiseyi satanların başında o geliyor,neyse bizim acelemiz yok bizde onunlan bekleriz,ayces bile bunu katladı 500 altında seyrediyor,zamanında bunun altındaydı :kmk: