yakışır..
ücret az yalnız bu milletin şanına yakışmaz
1000 dolar yapsınlar
hatta gönüllülerden şimdiden tahsilata başlasınlar..
Printable View
http://www.businessht.com.tr/piyasal...z-artirmaz-ama
Goldman Sachs analistleri Merkez Bankası'nın Perşembe günü gerçekleştireceği PPK’da faizleri değiştirmemesi yönündeki görüşlerini koruduklarını ancak bankanın fonlama kompozisyonunu değiştirerek sıkılaştırmaya gidebileceğini öngörüyor. Kurum, enflasyonun piyasa beklentisine paralel gelmesi nedeniyle 7 Haziran’da faizlerde değişim beklemediğini bildirdi. Clemens Grafe, Erik Meyersson, Murat Ünür imzalı raporda şu değerlendirmeler yapıldı: "TCMB seçimler öncesinde TL volatilitesini engellemek için piyasaya müdahale edecektir. Manşet enflasyonun 3. çeyrek sonuna doğru zirve yapmasını ve yıl sonunda yüzde 13’e gerilemesini bekliyoruz. Çekirdek enflasyonun da önümüzdeki bir kaç ayda zirve yapmasını ve TL’nin forwardlardaki gibi hareket etmesi halinde kademeli olarak gerilemesini bekliyoruz."
Geçen günlerde demiştim onuda REİS yanlış yapıp erken diklenmiştir, kişi başına milli geliri 20.000 dolara çıkarmadan, 30.000 dolar kişi başına gelire sahip ülkeler gibi davranmıştır, bunu sizden biri Hakan BAYRAKÇI CNN'de söyledi, yalnız KİBİR İslamda men edilmiştir , ZALİME karşı yapılanı teşvik eder
Bakın ben eğriye eğri doğruya doğru diyorum , bunu sizlerden özellikle epikurus dan da bekliyorum
adam şaka maka engin ardıç tan alıntı koymuş.. :kahkah:
dur ben de fıkrasını koyim bari..
birgün patronu engin ardıç'ı çağırmış odasına. engin çok fenayım, şöyle bir sihirbazlık yap da havamızı bulalım demiş.
engin de '' bunu meslek etiğine aykırı buluyorum, yapamam patron'' demiş.
ikisi birlikte basmışlar kahkahayı : hoh hoh hoh hoh ho hooo
yanlış yapdı lafı size yakışıyormu,yanlış değilde muhtemelen etrafının onu yanlış yönlendirmesi olabilir ama ne gam efendim 20 gün sonra herşey düzelecek,refah ve bolluğa kavuşacağız. duacınızım keza bende dolar falan yok cep delik cepken delik,rica ediyorum 20. gün müjdeyi ilk bana veriniz...