Bofa tahtaya girdiyse otbitmez, nerede alıcı varsa artık.
Sn. Derinlik şikayetlerin sonuç gelmedi mi, 2 aydır satış rakamlarını gönderiyorlar sebebi ne.
Printable View
Bofa tahtaya girdiyse otbitmez, nerede alıcı varsa artık.
Sn. Derinlik şikayetlerin sonuç gelmedi mi, 2 aydır satış rakamlarını gönderiyorlar sebebi ne.
yatırım finansmanda içinden geçti.herhalde kcaer takımı ordan işlem yapıyor..
şikayetlerimi yaptım spk ve cimere.şirketede bldirdim .şirket12.5 milyon lotu hangi kuruma sattınız diye sordum.ayrıca bilançolarında ciddi usulsüzlük olduğunu ve maliyeye hesap denetimi için kayıt açtığımı vs vs bildirdim..ama işte şikayet sayısının artması lazım..
Tavana yakın olan hisse kapanışı nasıl eksi yapar insanın aklı almıyor, nasıl bir şirkete ortak olmuşuz arkadaş, bunların yatırımcı ilişkileri hiç mi tahtalarına bakmıyor, arz ettik ne haliniz varsa görün mü.
Gün içinde ne kadar çıkarsa çıksın hikaye kapanış hep eksi oluyor genelde, üç kuruş alım yapsa dengelenecek tahta ama yok maalesef.
2024 ayının son ayına giriyoruz, 2025 Kocaer senesi olur mu olmaz mı göreceğiz, beklentilerin gerçekleşeceği bir sene olmasını umut ediyorum.
Eregli ile aynı gün bölündü ve Eregli 1 lira yükselirken Kcaer 20 kademe eksi, bölününce fiyat cazip olacak da millet gelecek de hepsi boş güven kalmamış hisseye, takviye için haber göndermeliler veya alım olmalı yoksa sürünmeye devam.
İyi bir hafta olması dileğiyle.
Halen Ekim, Kasım v Aralık ayı iş raporlarını göndermeyen kıymetli yönetim nereye varmak istiyor, bilanco için önümüzü görelim en azından.
EKGYO Suudi Arabistan arasında iş birliği sözleşme imzalandı diye hisse tavan oldu, bizim de NEOM projesi tedarikçiliğimiz vardı, aynı yerde mi yapacak acaba.
Bugün 15 üstüne atar diye bekliyordum ama yine geri geldi maalesef, tahtada kimse yok kendileri bir de ben kaldım.
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)