Kanka adam şort açtı anlık 10 puan için zarara girdi diyorsan, parana yazık diyorsan sana diyecek söz, kelime bulamıyorum...
Printable View
günü nasıl kapatırız? günün zirvesinden mi, günün düşüğünden mi? ben B şıkkı diyorum :)
u100 5500 e dokunduğunda 1 lot kısa açtım :he:
stopsuz, vur, patlat, batır aq :he:
çorba parası çıktı, çıktı, çıkmadı :)
bilemem, 3. zarar olmuş olacak :oleyo:
yeniyim, çömezim laa :oleyo:
yazdıklarımı dikkate almayın, sakın haa :)
15:00 + - 8 adet 5dk barlarda da bir dip oluştu ya da oluşacak gibi .. kalıplarda fena değil .. örtüşüyor ..
(ideali bu zaman dilimi 15:00 +- 40 dk) ......uzarsa pztesi ilk seans deadlinedır ..özetle iki şıkta olası
tahminim bence kapanış olumlu olacak .. sabahki dip civarları hatta üzeri kapatabilir tahminim ..
tahmin gerçekleşirse fibonacci ye saygılar :) profil resmini fraktal yaparım :.)
1 dakikalık barların boylarına bakıyorum, geçen haftanın sert düşüş günlerinde ortalama 16- 17 puan idi, bir dakika içinde görülen en düşük ile en yüksek arasındaki fark.. bir dakka içinde 30 puan 40 puan boyunda barlar gırla gidiyordu
dün ortalama 7 puan imiş, bugün daha da daralmış 5 kusür puana gerilemiş durumda.. volatilite düşük dün bugün.. saat 15.30 oldu, hala sert bi sopa inmedi, bugün pas mı geçecek acaba ?
6160 yine shortumu giydim :)