Demirören daha yeni şahenk in uçağını satın aldı.Yüzde 97 sine sahip olduğu, kasası döviz dolu olun şirketin yüzde 3 lük kısmına çağrı yapmasımı zor geliyo?Veya acaba spk dakiler biraz ucuzlasın biz de alalım, ondan sonra mı onay verelim diyorlar?
Printable View
Demirören daha yeni şahenk in uçağını satın aldı.Yüzde 97 sine sahip olduğu, kasası döviz dolu olun şirketin yüzde 3 lük kısmına çağrı yapmasımı zor geliyo?Veya acaba spk dakiler biraz ucuzlasın biz de alalım, ondan sonra mı onay verelim diyorlar?
Ortaklar, fotoğrafını çektim, ama buraya ekleyemedim, SPK bülten liste sayfasını..
Birçok hafta 2 bülten yayınlanmış, Arka arkaya iki gün bile bülten yayınlanmış. Örneğin 21.03.2018 ve 22.03.2018...
Benim dileğim ve beklentim bu hafta Çağrı izninin çıkması...Hafta daha bitmedi... DGZTE ninki kolayda, sanırım Hurgz işi uzatıyor...
Gerçi kur yukarı gittikçe bizim için daha iyi, zira kur 4.4581 in üzerinde olduğu müddetçe bize uyar, bir mahsuru yok... Şu anki 4.84 lük dolar kuru neredyse % 10 daha fazla bizim lehimize...
Dolar 4.90 ı geçti bir ara, hemen hesap makinasını aldım elime... 6.62 ... %15-20 marj....
Bugün yine hareketli ve bereketli olur, hissemiz inşallah...Dün yine baskı vardı, Tek kademeye 150.000 lot civarı satış koydu biri... Blok... Satmak isteyecek birinin hareketinden ziyade baskı kurma ve aşağıdan almaya benziyordu...
Tekkeyi bekleyen, çorbayı içer mi, içeriz inşallah...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
merrlinc, yatırım finans, credit gibi gibi makina işlemi yapan salak robotlar veriyor... tabiii bizim gibi Çağrıyı bekleme konusunu robota yüklememişler...
spk yı aradım, bugün yarın yokmuş kurul... 0212 334 55 00 a çıkan adamın ifadesidir. Haftaya inşallah