spk sirket degerlemelerine inanmamis. sorumlulugu 1 kiside olsa teminatli ustune alsin demis. sirketin ici bos ,sermaye yok ortada demis.....bosuna saat sisirmeyin demis..bunlarda avans niteliginde aciklama yapmislar hepsi oyunun bir parcasi.
Printable View
spk sirket degerlemelerine inanmamis. sorumlulugu 1 kiside olsa teminatli ustune alsin demis. sirketin ici bos ,sermaye yok ortada demis.....bosuna saat sisirmeyin demis..bunlarda avans niteliginde aciklama yapmislar hepsi oyunun bir parcasi.
Sirketin alalacele ve acemice hazırladığı basvuru ve degerleme raporları ile basvurmasi tamamen fiyasko ben varsayimlarla hazirlanan degerleme raporlari ile spk nin bunu onaylamayacagini tahmin ediyordum. Peki ey Spk bu ulkede ky.nin az bucuk bilgi ile degilde duyumlarla yatirim yaptigini biliyorsun cok incelemeye gerek yok bu başvuruyu kaptaki bildirim bölümünden okusan dahi reddedilecegi aşikar 07.12.2017 tarihinden 22.02.2018 tarihine kadar 1.5 a4 kagidina hazirlanan raporu bir kurul uzmanin ivedilikle hazirlayarak kurula cikarmasi ve hemen reddedilmesi gerekirken bekletilerek belirttigim tarihler arasinda magduriyetlerin dahada artmasinda seninde payın yokmu
Ey spk bu alinan red kararinda diyorsun ki bu basvurada zaten transturkun Zeynep Askin KORKMAZ'a yönetim kurulunda eksik alinan kararla devredilmesi temelden sakat peki bu durumda bu yapilmaya çalışılan binanin catısini incelemeye gerek varmı orda masanin etrafina oturup bürokratik edalarla red karari alınacağına bu devir kararının kap'a bildirildiginde eksik yapiyorsunuz kardesim diyerek bir yazi yazsana yani pusuya yatarak "bak nasil eksiginizi buldum sizi gidi sizi" hosunami gidiyor. Simdi diyeceksiniz kardes cok bilmis edalariyla neden buraya yaziyon valla herseyi buldumda bu spk nin neresine basvuracagimi bir türlü bulamadim. Ben borsada cok hata yapmadim ben en cok bu spk nin temeli arizali seyleri bastan kabul ederek bekletme ve geciktirme nedenleri ile mağdur oldum.
Yapılacak sermaye arttırımı ile Şirket içine alınacak şirketlerin değerleme çalışmaları biter bitmez başvurumuzu yapacağız. Kapta alınacak şirketleri yayınlamıştık zaten. Olumsuzluklar için herzaman planlarımız hazır. Endişelenmeyin👍 diyor
Yine airforcenin cok sevdiği oyak almış cuma günü. Ytd
Yapılan herşey şirket menfaati içindir. Bugün bu kadar uzun sürede ret cevabı aldıysak yarın gerekli çalışmaları yaparak en kısa zamanda olumlu cevap almasını da biliriz. #Transtürkanapazarageçecektir 🙏🙏🙏
Abi bunları söyleyip yaziya döken birisi bundan vazgeçebilir mi
Bizi yanıltan ve de dost gibi görünüp düşmanımız olan, kötülüğümüzü isteyen, yatırımcıyı kışkırtan insanları görerek ve hayatımızdan çıkartarak, en önemlisi de hesap sorarak yolumuza devam edeceğiz. Herkes hatalarının ve yaptıklarının bedelini ödemeli çünkü!!!
SPK nın ne olduğunu öğrenmek için "Geçmiş zaman hisseleri" bölümüne girerek 2010 dan sonra halka arz olup 2, 3, 4, 5 yılda batan ve dahada gerilere giderek batan şirketleri hatırlayarak SPK nın ne olduğunu daha net bir şekilde anlayabilirsiniz. Konu bu kadar nettir ve de gerçektir.
YTD