Beni geç sarışına gel alicemal sonuç ne oldu
Printable View
Beni geç sarışına gel alicemal sonuç ne oldu
Öncelikle herkese günaydın.Alicemal abi, bugün açıklanacak olan paketin borsaya,dövize ve yabancı algısına etkisi ne derece olur?
:):):)
Dün çakır keyiftim, öyle durumlarda kontrolsuz yazıyorum. :oleyo:
İzmirli o kunu aklımdada, BIST rahat vermiyorki sakin kafa ile oturup yazayım. Bi ara yazacam.
ayhan :) yazıya hatun karıştırmışım, nerden girdi bilmiyorum. Bulursam konuşturacam kendisini.
adanalı, hiç bir etkisi olmaz. Bu kaçıncı paketi, kaçıncı reformu.? Bi ara soğancıları kovalıyordu, o kovalama ne kadar etkili olduysa bu paketide o kadar etkili olur. Piyasa bildiğini okuyacaktır. Sürpriz bir şey çıkarsa kısa vadeli gün içi bir hareket olur o kadar.
tayyipin Paketlerinden bir şey beklemek, Ajdar isimli sevdiğim şarkıcıdan "Altın Hızma" türküsü bestesi istemek gibi bir şey. Ajdar sana "Altın Hızma" diye "çikita muz" bestesi verir ve "Altın Hızma" dan daha üstün olduğunu anlatmaya başlar, seni inandırmaya çalışır. Yiyen yer. %50 yiyor.
dikkat et kuzu tanırmısın bilmem ırakını diine vurdumu klavyesi cozuturdu sonra toplayamaz ..., .... dağıtırdı sonra bi bakmıssın forunmdan 1 hafta tatile çıkmış
Bugün BIST takip etmek gibi bir niyetim yok. Dün, 1680 teknik seviyeyi bekliyordum, oraya gelince long azaltacaktım. Ben ekran başında değilken görmüş dönmüş long azaltamadım. Elimde fazla yok ama yinede beklediğin plan gerçekleştiği halde kaçırman sinir bozucu.
Dün uyduruk bahanelerle xbank ı sattılar. Yok efenim abd faizi 3 kuruş yükselmişmiş. Bugün altı kuruş yükseldi neden şu ana kadar xbank satmadılar.
Bugünü bozan holdinler gibi. kchol'ü anlarım %60 dan fazlası "yabancı" elinde. gsdho çok satmış, sahibi mafya kafalı TR halkından beslenen mesut yılmasın kardeşi, onda yabancı payı %3. dohol yine devletten beslenen bir parazit, onda yabancı payı %30 ama büyük ihtimalle yabancı denen o payda aydın doğanın yurt dışına çıkarıp, yabancı parasıymış gibi TR ye soktuğu paradır. Aklı başında KURUMSAL yabancı gözü kör edilmemişse dohol almaz.
Ons altındada hedefim 1740 dı orada longları kapayacaktım. Ancak avrupa piyasası açılıp bir kaç uzun kırmızı bar yapınca 1711 civarı kapamıştım. Tekrar tirenede atlamamıştım. Sonrasında 1740 ı gördü ve döndü. Ne kadar sinirlendim anlatamam.
usdtry yi söylediğim gibi fazla aşağı bırakmıyorlar. Amaç MB ye şantaj yaparak faiz artırmasını sağlamak. demoklesin kılıcı gibi tayyipin tepesinde tutuyorlar.
Bugün yabancıdan tırstığım için longlara takviye yapmayacağım. Bugün bende 1550 yi aşağı kırabilirler korkusu var. Şu an 1558 de ama korktum bir kere. Zaten viop da korkmuş durumda, almıyorlar, vardır bir bildikleri. Diğer vadede shortmu alsam.? Yok yaw artizlik yapmayayım. :Sad:
Son durum:
Bir miktar hisse long.
ons da kenardayım,
usdtry de kenardayım.
kuzu yu bilmezmiyim yaw. benden daha büyük ego bi tek onda var. :)
Benim sarhoşluğum en fazla dünki kadar işte. Abartmam, ölçüyü kesinlikle kaçırmam, öyle iyi bir huyum var. İçkiyi fazla kaçırmamda, biri kızdırmışsa yazıyı fazla kaçırabiliyorum.
Dün allahtan ölçüyü aşmadım gibi. Kişisele girmemeye çalıştım, aslında bin cümle yazardımda yorulmuşum.
Ecevitin kasayı boşalttığını düşünen birine ne yazabilirsinki.? 2023 de akp gitti babacan'ın partisi geldi diyelim. Gelincede IMF ile mecburen anlaştı. Kasayı babacan mı boşaltmış olacak.? Suçlu babacanmı olacak akp mi.?
Bak hala cevap yazıyorum yaw... unut gitsin. En iyisi gidip sahilde koşayım.. Para piyasalarını kapatıyorum.
Bugün kırmızıda kapatabiliriz, yatayda. yeşil kapayacağız gibi gelmiyor nedense.? Gözüm toprağa bakıyor olabilir. Sahilde nalları dikersem topiği miras olarak medwig'e bırakıyorum. Topii bildii gibi yapsın.
o kadar oy verdik gittin topiği sende başkasına emanet ettin.
ŞİFREMİ hatırladım hergün okuyorum oy vereyim bolbol