Hulk/Garan oranında artık işler daha değişik. Kenera atılan değil bize de bakılan ve geri yatırıımcı alan senediz (garana a göre)
.
.
Biz artık sağlam kaleyiz.
.
.
Korkuda kaçılan yeriz. Güven vereniz.
Printable View
Hulk/Garan oranında artık işler daha değişik. Kenera atılan değil bize de bakılan ve geri yatırıımcı alan senediz (garana a göre)
.
.
Biz artık sağlam kaleyiz.
.
.
Korkuda kaçılan yeriz. Güven vereniz.
En son 7.50 de tamamını (%25 sattım) satmama nedenimdi bu bahsettiğin. Ama dönüp bakınca sattığım lotlar %50artırdı kendini. Keşke tamamını çıksaydım kaldı ki%30 karlı satmış olacaktım.
Hatalı bir karar olduğu açık. Demem oki, bazen karda oturmayı bilsende o para sana gelmiyecekse gelmiyor bir şekilde.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnan BIST çok gerreksiz düüştüü. Biz neredeyse İtalya'dan daha kötü fiyatladık. Bizim düşüş mantıksızdı ve karar alıcılar ilk gün değil hisseler %20den iki üç kez düştük den sonra limiti değiştirdiler. Karar alıcı yöneticiler (tüm Türkiye de böyle bence)içbir zaman piyasaya yön veremiyorlar hep geriden gelip ancak köstek oluyor kararları.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halk yatırım 5.11 e 600 bin lot dizmiş. Güya geri alim yapıyor. Kagidin çıkmasını engelledi. Yapıkredi fırsat bu fırsat kâğıdın içine etmeye devam ediyor. Ve düzgün tek bir alıcı yok.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir daha banka kağıdı mı hayatta girmem
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi