620 de birine aldık o bile acıtıyor beni 😎
Printable View
Uzun yıllar coin ile boğuştum. Paramın 80%+ eridiğini de, 400%+ arttığını da gördüğüm için bunlar beni etkilemiyor artık.
Oralardan deneyimim var. O yüzden riske edeceğim tutarları daha iyi ayarlayabiliyorum. Öğrendiğim önemli bir başka şey ise; hiç risk almazsan hiç kazanamazsın...
Benim gözümde borsa ticaret ile aşağı yukarı aynı şey iken (sonuçta bir şirkete ortaklık söz konusu)
Coin tamamen kumar. Coin'den kopup borsaya sıcak bakmamın altında yatan sebep budur.
devasa borç ekonomisinin enflasyonu son 40 yıldır nereye getirdiğine baktınız mı hiç..?
https://fred.stlouisfed.org/graph/?g=ANNk
sayın büyükresim..
altıncılara tecavüz ediyorlar :kahkah: diye yazınca, size burada döviz yanında altına da yatırım yapan var dedim. sizin başkalarının zarar etmesinden zevk aldığınız gibi bir sezgiyle yazdım bunu.
mesela ben.. geçen yaz, altın uçacak kaçacak dendiği için ev almayı düşündüğümüz parayı 530+ lardan altına yatırdım. sonrası malum...
evde huzur muzur kalmadı. geçtiğimiz bir kaç ayda tam zararımı çıkarıyorum galiba derken.. şu anda tekrar yüklü bir zararla karşı karşıyayım. ev parasını hiç edince hanımla durumlar zaten limoniydi.. derken 2 gün önce eşyaları toplayıp çocuğu da alıp gitti.
diyeceğim o ki...
yok len büyükresim.. şaka.. üzme kendini... hanım içerde fosur fosur uyuyor. çocuk da elleriden öper.
evet bende dolar vs yanında tee zamanında aldığım az miktar değerli metal de var haliyle, portföy dengelemek için.. maliyetlerini duysan tırnaklarını yersin. söylemeyeyim.. hanım daha düşerse biraz daha alsak mı diyor. bakacağız bakalım..
ezcümle büyükresimciim..
başkalarının mutsuzluğundan kendine mutluluk yaratmaya çalışma.. burada yazanların arasında çok olmasa da yazdığım senaryoyu yaşayan binler, belki onbinler var memlekette. öyle ergen ergen yazma istersen buralara.. okuyanı vardır. üzme o insanları.
şerro : 8,73 bu levo üzümlükek mi arttırdı fiyatını gene ne işler karıştırıolla:drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=7EeQthybPOs atmaca baska acı burda vurmus gibi