Originally Posted by
NİL35
sn.ercanbay, 2012 mart ayında aynı yazıyı yazdım dedimki; malı kaptırdınız. ederi 55,60 krş idi . ama yatırımcıların çogu malı kaçırdı şimdilik 80.90 tl yi gördü. burası borsa yatırımı ,piyasa kar da var zarar da. her ikiside kendine ait eylem . bir başkasını neden suçlarsınız. hele bir RAFİNE OLUN, İMBİKTEN GEÇİN . malı nasıl kaybettiginizi göreceksiniz.
ikinci konu ben fabrika ile görüşmüyorum. yalnız halkla ilişkiler bölümüne bazen tel.meramımı soruyorum. son ay basmane çukurunun %50 izmir BŞB tarafından dolduruldu. bunun ne anlama geldigini biliyorum KAPile yatırımcılara duyurmanız gerekmezmi diye sordum. demekki bir gelişme var. onuda siz araştırın .ben araştırdım ama tam teyit alamadım ve konuyu kapadım . sonra ticari sır borsa sırrı olabilir diye düşündüm. benden tavsiye ZAMAN ,MEKAN VE 3 BOYUTLU DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIN OLGULARI VE SOMUT VERİLERE BAGLAYINIZ .ÖLÇÜN VE SÜREKLİ KIYASLAYIN.
AHLAK , POLEMİKLERİNE GİRENLERE TAVSİYEM FİNANSAL PİYASADA NE İŞİNİZ VAR ? CEVAP VERMİYECEGİM .hepinize bol kazançlar . tahta yapıcı tebrigi hakettin . en iyi günde bile PES VALLA dedirttin. ^^böyle kuzular oldukça, herkes çoban olmak ister^^