Osmanlı da bile bu kadar elit hesabı kitabı olmayan adam yoktur. Her yönetim de belirli bir takım insanlar yer alıyor Arpalık gibi. Bir gün bunları çok etraflıca öğreniriz şuan bununla ilgili yazmak hiç bir şey kazandırmaz ifade etmez
Printable View
Osmanlı da bile bu kadar elit hesabı kitabı olmayan adam yoktur. Her yönetim de belirli bir takım insanlar yer alıyor Arpalık gibi. Bir gün bunları çok etraflıca öğreniriz şuan bununla ilgili yazmak hiç bir şey kazandırmaz ifade etmez
Aynı kökten geldiğimiz için dikkatimi çekti gerçi bu konuya girince bazıları işi dine mal etmeye çalışıyor. Bu kadar din görevlileri istihdaminin bence bir amacı da bunlar örgütlü şekilde parti hizmetinde kullanılması. Özellikle eğitim seviyesi düşük saf dedeler amcalar. Bir yandan medya bir yandan camiler ikisinde de siyasete destek var.
*Rusya, Hindistan’a ruble ödemeleri için Swift’e alternatif sistem önerdi- Bloomberg HT
elinde benim gibi yonca olupta amirale akkıza veya yapıya bakıp kıskançlık duyup söven oluyor mu:)
Geçen yıl Mart'ta seri taban yapmıştı son günler Mart için. Adam tarz mi değiştir di yoksa
ayda 8-10 milyon hisse senedi hacmine karşılık onbinde 2 ve altını veren güvenilir-mümkünse banka kökenli aracı kurum tavsiyesi verirseniz sevinirim.