yine yanıldın ! :wave:
Printable View
Vee Perde açılsınn..Yeni Türkiye huzurlarınızda
''Milliyetçi muhafazakar Laik demokrat öz Hakiki devleti..''
İsterseniz Tek -tük millet ,beğenmediyseniz ,ortaya karışık kalabalık millet.
Son gelen Afganlarla dünya milleti bir nevi yerli ' Humanistan''
Bombay kan grubuna bağlı 250 bin kişiden ülkemize giriş sağladık mı ''Milliyetçi Beşeri Humanistan''Tamamdır.
Muhafazakar Beşerlerin Tanrı yerine karar verip cennetten tapu dağıttığı..
Yok ben cennetinizi istemem diyenlere
-Cehennemin dibinin de seçenek olarak bırakıldığı demokratik
-Ahiret işlerinin dünyadan da yönetilebildiği laik ,
-Adli işlerin her iki cihanda da hızlı yürümesi için tek elden ''Evet - Hayırla'' Anarşist ve Cehennemlik hükmünün verildiği hukuk
Melaikelerin terkettiği akli manzaralarla baş başa yüksek siyasetten doz aşımına giren ülke ..
Cümlemize acil selamet dilerim efendim ..Günümüz aydın olsun
Ülkü Sincar
“2008'de Türkiye ve Suriye'nin vize muafiyetini kaldırması her iki ülkede de devasa ekonomik gelişmeye neden olmuştu..... Halep-Adana- Mersin demiryolu yeniden açılmış ve bu hat İstanbul'daki hızlı trene bağlanmıştı. Sadece demiryolu değil. Türk TIR konvoyları Suriye mallarını Avrupa pazarına taşıyordu.
2010'da garip bir olay meydana geldi. Türkiye Halep'in batısına düşen sınır boyunda çadır kentler kurmaya başladı. ...Suriye tarafı buna anlam veremedi.
2011'de Daara ve Hums çevresi aşırı İslamcılar tarafından işgal edilmeye başlandı. Suriye yönetimi o zaman anladı;
Türkiye'nin mülteciler için çadır kentler kurduğunu!..”
Soner Yalçın 6 Ekim 2015
hz. ibrahibi ateşe atan kafirler bir karınca sırtında su taşıyormuş biri gülmüş sen bu suyla o ateşi söndüreceğinimi zannediyorsun demiş karınca olsun ben tarıfımı belli ediyorum demiş...