Zoren de, günlük kapanış fiyatının (Saat:18:10) , gün içi görmüş olduğu en vüksek değere yakın olması ya da aynı olması bu hisse için önemli bir durum arz eder...
Printable View
Zoren de, günlük kapanış fiyatının (Saat:18:10) , gün içi görmüş olduğu en vüksek değere yakın olması ya da aynı olması bu hisse için önemli bir durum arz eder...
https://i.hizliresim.com/9z8v745.jpg
>>>>>>43,84
Başka bir hisse olsa, böyle bir günlük puana çok daha yüksek bir marjla tepki vermişti..Peruklunun adamları hem burayı okuyor, hem de twitter ı ve diğer sosyal medya kanallarını didik didik ediyorlar, ona göre bir karar veriyorlar...
Ahmet Nazif efendi, yemin etmiş galiba, tekniği bile bozmaya....Adam bir tuhaf takıntılı...
hırsızın taaaaaaaaaaaa.............kamu gücüyle yapanın milyon kere taaaaaaa...........AHLAKSIZLAR
Üstadım teknik düşmani bu peruklu talimatı vermiştir .Sabrediyoruz elbet bir gün bitecek bu zulüm:::)))(((
Paylaşımlar için teşekkürler. Gündüz takip edemiyorum. Buradaki yorumlara bakıyorum.
Tekrar teşekkürler.
İyi hafta sonları herkese:hi::hi:
Temmuz ayının ilk haftası bakalım Zoren açısından nasıl geçecek? Bu adamın karakterine göre, muhtemelen 5 Temmuz Cuma kapanışı sonrası bilançoyu gönderir... ...Şu ana kadar, insider trading yapmıyor pozlarında, bilançoyu da bildiği halde borsaya yansıtmıyor tarzında bir görüntü sergilemeye çalışıyor peruklu...Kafadan biraz çatlak olduğu kesin...millet de yiyor sanki...:kmk::kmk::notr: