Derimod Temel Analiz Puanı (10 üzerinden)
Derimod : (TSİ = 14.30 - 14.45)
Printable View
Derimod : (TSİ = 14.30 - 14.45)
Derimod : 2 (İki) Görünüm : Sınırlı Negatif (Batık riski taşımıyor)
Derimod Temel Analiz Sonuç Raporu :
- Son Bilançosuna göre karlılıkta az bir iyileşme görülse de finansallarında tam manada kayda değer bir gelişme bulunmuyor. Derimod için bundan önceki "Sınırlı Negatif" öngörümüzü değiştirmeyip, hisse hakkındaki olumsuz düşüncemizi aynen koruyoruz...
tolga hocam ve buranın müdavimlerini tenzih ederek....
insan iyiliği kendinden, şerri başkasından kaynaklandığını zannedince....
insanlarının çoğunun nefsi her daim başkalarını suçlamaya çalışır....
böylece nefis kendini tezkiye(temizleme) ederek.... nefis her daim düşmanlığına devam eder....
bu durumda ortaya vebal kavramı konu olur ki.....
burada tolga bey başta olmak üzere fikirlerini paylaşanların....
hiçbiri vebal almamaktadır....
burada yazılan fikirleri (yazan kişileri) vebal kavramıyla ilişkilendirmek....
kesin olarak cahilliktir.... her insanın yaptıklarından sorumluluğu önce kendinedir....
insan, cahillik yapanın sorumluluğunu kendi üstüne almaz ve almamalıdır...
emek vererek...fikir vermek başka, fikri eleştirmek başka, fikre değer vermek başkadır...
çünkü hiç kimse yarın ne olacağını bilemez....ancak olabilme ihtimalleri adına fikir yürütür ki...
buna istişare denir.....
akıl, akıldan üstün olduğuna göre.... bana düşen...
fikirlere saygı duymak.... emek verilen çalışmalar için teşekkür etmek.... iyi niyetle daha evla olana ulaşmaya çalışmaktır....
çünkü buranın müdavimleri.... yazdıklarıyla erdemlilik vasıflarını taşıyan naif insanlar.....
vebal korkusuyla....ilim meclisi dağılmasın ümidiyle....hepinize selamlar...saygılar...teşekkürler....
sn erdemir...yazınızı alıntılamamdaki sebeb...
sizinle aynı düşünceleri paylaştığım içindir....
Ben bu mesajınızı kaçırmışım, Sayın @yörük@ cevaplayınca farkettim, özür dilemek isterim.
Sıkıntı zaten kendimizi bir türlü ifade edemememiz. Burayı izlese idi sıkıntı yoktu. Ben elimden geleni yapıyorum. Kazanmak kaybetmek benim için normal hale geldi. Ama bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım. Uyarılarınız ve görüşleriniz benim için önemli ben de size teşekkür ederim.