Bir şey getirmez götürür yönetim ücreti artışları, demekki dünden beri ondan düştü getiriler.
Printable View
igl yine düşüşte mk % 23.03 pazartesi de 24 altında kalırsa çıkacağım.
Anl 5,345677
22,75
Yönetim ücretleri 2 katına çıktı artık düşük getirir gibi...
Pestilence adli uye vardi 8 ay once 27 net 31 m.k bagladi bir yillik .topa tutuldu oda ..bizde dedik o vade baglanir mi vs.24 pof lerde bakiniyoruz iste .vadeli mevduatlari zaten soylemiyorum bile bizden % 7 fazla faiz aliyor su anda yapin hesabini iste...arti tum para 1 yillik baglanmaz tabi.ayrica emflasyona endeksli hesap o .enflasyin seneye 30 olursa + 4 34 alinacak..burada amac enflasyona korumaksa o var .arti 4 du de var .. .e biz paramizin degerini korumak mi istiyoruz , yoksa ulke krize girsinde aman bu pozisyindan bizde nemalanalim derdindemiyiz .ne olacak 3 ay sonra abd yaptirim yapti ..en kotu oldu faizler 40 lara firladi zannediyirmusun ki rahat uyuyacaksin.e dolar 8 lira olursa ..orasi ayri bir tartima konusu faizci adamin dolarla zaten isi olmaz .yahut bit kismi dolardadir ..ha su durum var enflayon artmadan faizlerin yukselecegine inaniyorsaniz o ayri.90 lardaki gibi +15 20 reel faiz donemi baslarsa o zaman 1 yillik baglayanlar zarar eder