seçimi kazanmak için yapmadığı kalmadı,enteresan, o kadar zengin adam,ne işin var siyasetde ?????? o da başka bir ihtiras herhalde.....
13-08-2019, 18:05
tospa
Alıntı:
Originally Posted by JAS
Dolarda XX için süre nedir?
Hani uzun bir süre ise ben şimdiden basayım okkalı küfrü, maksat süreç kısalsın. [emoji23]
Soru ciddi, geri kalan kısım şakadır.
Abi henuz bozulmayan kaliba gore once ikili tepe, oradan 6,60 lar civarina gevseme ve 8,30-50 civari hedefim baki hala. Ondan sonrasi yeni bir formasyon olusmasi gerek diye dusunuyorum. Bir iki ayda da olusur, 1 yildada.
13-08-2019, 18:07
Tinaz
Alıntı:
Originally Posted by tospa
Abi henuz bozulmayan kaliba gore once ikili tepe, oradan 6,60 lar civarina gevseme ve 8,30-50 civari hedefim baki hala. Ondan sonrasi yeni bir formasyon olusmasi gerek diye dusunuyorum. Bir iki ayda da olusur, 1 yildada.
O halde faizi biraz zor indirirler.
13-08-2019, 18:09
MAHARAJ
Sarı fırlatma dünya piyasalarını bungee jumping tutkunu yaptı resmen.
13-08-2019, 18:10
ugolnili
Alıntı:
Originally Posted by tospa
yabancılar dolar/tl shortda sanki ,pozisyon değiştirmeleri lazım,onun içinde tahvil satmaları lazım,mb acele edip faizleri hızlı düşürmezse veya ABD İLE hırlaşma olmazsa(bir de erken seçim var tabii) değil 7 ,6.2 üstü bile zor görünüyor ,en az 1 sene......
13-08-2019, 18:11
JAS
Alıntı:
Originally Posted by alenichev
Bu Trumpin bir gunu bir gununu tutmuyor. Piyasalarda hala ne bok oldugunu bilmiyormus gibi agzinin icine bakiyor ve tepki veriyor.