EPGIS : Akaryakit urunlerinde fiyat artisi
06/11/2019 tarihinden itibaren gecerli olmak uzere
LPG Otogazda 10 Krs/Lt pompa fiyatlarina yansiyacak sekilde artis olmustur.
Printable View
EPGIS : Akaryakit urunlerinde fiyat artisi
06/11/2019 tarihinden itibaren gecerli olmak uzere
LPG Otogazda 10 Krs/Lt pompa fiyatlarina yansiyacak sekilde artis olmustur.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Trabzonspor Kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, TÜRKSAT Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti
Halkbank duruşması bitti.
Duruşma Schrodingerin duruşması gibiydi. Bankanın avukatları oradaydı ama aynı zamanda orada değillerdi.
Avukat Andrew Hruska: Benim görevim burada söyleyeceğimiz hiç bir şeyin mahkemenin yetkisini kabul ettiğimiz anlamına gelmediğine emin olmak.
Halkbank avukatları savcılara cevap vermek istediler ama iddianameyi kabul etmek istemediler ve mahkemenin yetkisini tanımadıklarını belirttiler.
Savcı Lockard: Görüldüğü üzere burada oyunculuk var!
Savunma: ' Hiç birimiz bu davada yasal yetki olduğunun farkında değiliz.
Hakim Berman: ( halkbank avukatların gözlemci olarak bulunma talebi üzerine) Hangi mahkeme böyle bir şeye izin verir? Neden bu, mantıklı olsun.
Hruska, İkinci Bölge mahkemesinin yetkisiz olmasının bu statüye izin vereceğini belirtti.
Halkbank avukatları iki talepte bulundu:
1- Mahkemenin yetkisiz olduğunu
2- Reddi hakim.
Avukatlar talepleri yerine gelirse savunma yapacakları teyit etmediler.
Hakim Berman: 'Yazı gelirse ben kazanırım tura gelirse sen kaybersin' tarzı bir talep bu dedi.
Bugünkü ara karar: Taraflar mahkemeye taleplerini iletecekler.
. @KlasfeldReports 'in Schrodinger'in avukatları benzetmesini açıklayalım.
Quantum fiziğine göre madde olasılık dalgasından oluşur. Maddenin iki doğası vardır. Buna göre bir elektron aynı anda iki yerde bulunabilir.
İlginç tarafı elektronun nerde olduğunu ölçtüğünüzde olasılık dalgası çöker ve bu ikili yapı kaybolur. Einstein quantum fiziğindeki bu kavrama karşı çıkmış ' Tanrı evrende zar atmaz' demiştir.
Daha önce FARA databaseinde böyle bir redaksiyon görmedim. Ücreti gizlemek bu konudaki yasanın amacını saptıran bir uygulama.
Avukat duruşmadan sonra bu konuda yorum yapmak istemedi.
#Halkbank 'ın bugünkü manevrasının iki amacı vardı.
1- Davayı Trum-Erdoğan görüşmesine kadar ertelemek
2- Mahkemenin yetkisiz olduğunu savunup davayı uluslararası mahkemelere taşımak.
Burası neresi ?
https://www.facebook.com/s.alikirtil...TU4NjQ4ODExNg/
O tunelin inşaatını gördüm. Kurtköydeki havaalanı ile ilgisi var diye biliyorum.