"2017 den beri Temmuz Ağustos sonrasi " ifadesini eklemeyi unutmusum bakalım bu tespitim doğru çıkacak mı?
Printable View
Ben ozellikle temmuz ve ekim diiyorum.
43 de yükselişe 5 kez set koyan baba (ICBC) bu sefer 41,50 den 42,30 a kadar 11000 lotla serbest dalış yaptı. baba alışa geçtiyse gn.kuruldan güzel haber geliyor heral :yahoo:
bugün yapı krediden birileri her yerde tahtayı baskılamaya çalıştı,20 bin lottan fazla eksiye geçti. saat 3 den sonra malı yerine koyma telaşı başladı fakat her yaptığı hareketten zararla çıktı. sonunda malın büyük bölümünü aldı,7000 lot eksiyle kapattı fakat satış ortalaması 38,70 oldu. saat 5 de piyasaya yoğun satış gelmeseydi muhtemelen 45 üzeri kapatacaktı. şükür,böyle bir havada 43 üzeri kapamasında çok şık.
norveç varlık fonunun gedzada pozison açmaya başlamış olmasına fazla anlam yüklememek gerek. sonuçda şişe-garan-thy gibi hisselerde yıllardır pozisyonları var ve sadece bekliyorlar. alalım götürelim gurubu değil bunlar. yinede buralardan maliyetlenen fon olması güzel,dolaşımdaki hisse adedini azaltırlar.